Kim Kardashian danas je jedna od najljepših žena svijeta, no jasno je kako svoj izgled može zahvaliti i plastičnoj kirurgiji.

Galerija


Ako netko zna kako privući pozornost, onda je to Kim Kardashian.

Vezani članci Propala operacija grudi - 3 Optužile splitskog kirurga da ih je unakazio: "Kad legnem na leđa, grudi mi dođu ispod ruku" Kirurg uzvraća: "To su sve bezobzirne laži!" Jennifer Lopez - 4 Samo dobar trik? Jennifer Lopez zadivila novim imidžem i pokupila mnoštvo komplimenata

A na nedavnoj obiteljskoj večeri u Kaliforniji, 38-godišnja reality zvijezda potrudila se da sve oči budu na njoj u uskoj, žutoj haljini koja je istaknula sve njezine tjelesne čari.

Ovakve bodycon haljine Kim obožava, a niti njezine sestre ne kaskaju za njom, jer najbolje ističu obline koje su sve dorađivale kod najpoznatijih svjetskih kirurga.

To nas je i vratilo u daleku prošlost kada se puno pričalo o zanosnoj stražnjici latino dive Jennifer Lopez koja je zapravo prvo popularizirala one veće. Šuškanja su uvijek bila takva kako ju je i ona povećavala pod nožem, no sve je prestalo s pojavom klana Kardashian, odnosno Kim koja je zatim proslavila i ostatak obitelji.

Kim je u to vrijeme bila bliska prijateljica razmažene bogatašice Paris Hilton te njezina osobna asistentica, nije imala savršeni nos i usne kao danas, ali ni tako veliku stražnjicu. Zanimljivo, uvijek je burno reagirala na kritike te tvrdila kako je po tom pitanju "prirodna".

I Jennifer Lopez se borila protiv glasine, no za razliku od Kim, njoj je puno više ljudi vjerovalo.

U našoj galeriji su  fotografije po kojima možete donijeti svoje zaključke.

Ponizio ju je milijun puta prevarama s drugim ženama, no posljednjih dana glumi uzornog supruga

Momčilo Otašević ponovno šarmira! 😍 „Zaustavila me policija na granici!“