Maherice za biznis

Bile su najbolje prijateljice, zatim su se godinama mrzile i javno vrijeđale, no opet su dobre

Paris Hilton i Kim Kardshian (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Kim Kardshian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton i Kim Kardshian (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Kim Kardshian (Foto: AFP) Paris Hilton i Kim Kardshian (Foto: AFP) Paris Hilton i Kim Kardshian (Foto: AFP) Paris Hilton i Kim Kardshian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Paris Hilton (Foto: Profimedia) +0 Paris Hilton (Foto: Profimedia) Galerija

Paris Hilton na neki je način proslavila svoju bivšu asistenticu Kim Kardashian.

Odavno je poznato kako razmažena bogatašica ima nekoliko karijera.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Radi se o 38-godišnjoj Paris Hilton koja je bogata nasljednica, dizajnerica odjeće, vlasnica linije parfema, DJ-ica, ali i pjevačica.

Prošlo je već 13 godina otkad je njezin prvi singl "Stars Are Blind" ugledao svjetlo dana, a za novi je ovih dana snimila spot u kojem cameo ulogu ima i Kim Kardashian koju je Paris na neki način i proslavila.

Naime, javnost se za Kim počela interesirati još početkom 2000-ih dok je radila kao osobna asistentica razmažene plavuše, a navodno su prvi problemi u njihovom odnosu počeli upravo tada, jer Paris nije mogla podnijeti da je netko popularniji od nje.

Zatim je Kim snimila kućni porno uradak s tadašnjim dečkom Ray J-jem i više nitko nije mogao zaustaviti njezin zvjezdani put.

"Radila sam za Paris. Organizirala sam joj ormar te kupovala za nju. To je bio moj posao", iskreno je priznala Kim koja je tada izgledala znatno drugačije nego danas.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Između nas je sve super. Znamo se otkad smo bile djevojčice. Volim ju i jako sam ponosna na nju. Ona je nevjerojatna poduzetnica", rekla je u jednom prošlogodišnjem intervjuu Paris za Kim za koju nije baš uvijek imala riječi hvale.

Cure su se u prošlosti nerijetko javno vrijeđale, no Paris je u istom intervjuu istaknula kako se i dalje osjeća odgovorno za slavu obitelji Kardashian, bez obzira na prijateljske odnose. "Drago mi je da sam insipiracija muškarcima i ženama diljem svijeta. Raščistila sam put za tako puno ljudi", rekla je samouvjereno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

A jesu li cure svoj odnos iskoristile u marketinške svrhe u čemu su prave maherice ili su s godinama odrasle i riješile sve nesuglasice, tko će znati kada su njih dvije u pitanju. No da izgledaju fantastično te će spot izazvati veliki interes javnosti, u to nema sumnje. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber (Foto: Instagram) Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) +6 Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Celebrity Nakon što je Hailey napustila njihov zajednički stan, Justin zabrinuo fanove: "Borite se za one koje volite"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene