Bolan razvod

Do sada je bila suzdržana, no pred kamerama se ipak rasplakala

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rastava je vrlo privatna i bolna stvar, no kada se ona događa u obitelji Kardashian samo je pitanje vremena kada će emocije izaći na vidjelo!

U obitelji Kardashian nikada nije dosadno, a njeni članovi su uvijek tu kako bi si pružali međusobnu podršku. Novi trailer 9 sezone reality showa donosi i neke nove bolne obrate.  Sada se već zna kako je Khloe podnijela zahtjev za razvod braka od košarkaša Lamara Odoma, a iako u javnosti nije htjela davati nikakve komentare, pred kamerama nije mogla sakriti emocije.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Khloe Kardashian ponosno pokazuje novo tijelo

U razgovoru sa sestrom Kourtney i bratom Robom, priznala je kako nije željela izlaziti iz kuće kada su se stvari u braku zakomplicirale zbog čega se osjećala kao da je u pritvoru. 'Cijela stvar je jako neugodna. Ne volim biti okružena ljudima jer znam što misle. Ne mogu gledati ljudima u oči, a čak nisam ništa ni napravila', rekla je Khloe i dodala da joj je na prvom mjestu Lamarovo zdravlje i dobrobit.

Kroz suze je priznala kako je tijekom braka svoje potrebe stavljala na stranu kako bi spasila - tuđi život. Došla sam do zaključka da moram krenuti dalje sa svojim životom, a to znači veliku promjenu. Ja sam slomljena osoba. Samo gubim vrijeme. Što bih morala učiniti?', pitala se Khloe dok se suočavala s propalim brakom.

Khloe je 13. prosinca predala zahtjev za rastavu od košarkaša nakon četiri godine braka. Kao uzrok rastave navedene su nepomirljive razlike, no nevjera, borba s alkoholom te ovisnost o drogi punili su medijske stupce.

Osim toga, u novoj sezini i Kris i Bruce Jenner objavili su rastavu braka koja je posebno teško pala njihovim najmlađim kćerima, dok je Kim proživljevala najljepše dane uz kćerkicu Nori i javnu prosidbu svog dečka repera Kanyea Westa.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene