strašno

Šteta je golema! Prijatelji brutalno potkradali Khloe Kardashian?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

32-godišnja Khloe Kardashian ostala je bez dizajnerske odjeće, a za to je kriv netko od njenih bliskih prijateljica.

Khloe Kardashian požalila se svojim obožavateljma na Twitteru kako je ostala bez dizajnerske odjeće vrijedne desetke tisuća dolara. Ujedno ih je zamolila da joj daju savjet treba li ili ne u cijelu priču uključiti i policiju, odnosno svoj odvjetnički tim, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Zvijezda je shvatila da ju netko potkrada nakon što joj je došao golemi račun kreditne kartice, na koju je bila provučena dizajnerska odjeća u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća dolara, za koju je Khloe sigurna kako je nikad nije niti vidjela, niti kupila.

Naknadno je shvatila i kako nikad nije primila neke od poklona koje su joj slali njeni prijatelji dizajneri, kako bi ih reklamirala nošenjem te odjeće. Njena obožavatelji s Twittera su odmah krenuli spekulirati oko toga tko bi kradljivica mogla biti, a nakon što su optužili njezinu blisku prijateljicu Maliku Haqq, Khloe se odmah oglasila i kazala im da je to nemoguće.

Posljednjom objavom na tu temu dala je do znanja kako postoji nekoliko osoba za koje sumnja da bi mogle biti krive, a potvrdila je i da je o tome već razgovarala sa svojim odvjetnicima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene