ovo se stvarno događa?

Glumac kojeg je Hollywood odbacio u Zagrebu posjetio grob Franje Tuđmana i rasplamsao glasine o novoj ulozi

Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Kevin Spacey (Foto: Getty Images) +0 Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Galerija

Kevin Spacey je u Zagrebu posjetio grob prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, kojeg bi trebao glumiti u filmu Jakova Sedlara.

Slavni holivudski glumac Kevin Spacey trenutačno boravi u Hrvatskoj, u koju je stigao uoči Nove godine.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey javio se i eltonov muž Elton John svjedočio na suđenju Kevinu Spaceyju: "Moglo bi se raditi i o kraljici, ali ja je ne bih primijetio"

Povod njegova dolaska bio je dogovor oko novog projekta redatelja Jakova Sedlara, u čijem bi filmu Spacey trebao utjeloviti prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana.

Glumca su sada fotografi snimili na groblju Mirogoj u Zagrebu, gdje je posjetio Tuđmanov grob u pratnji Sedlara i snimateljske ekipe.

Zasad je poznato da će se film u kojem bi Spacey trebao glumiti našeg pokojnog predsjednika baviti operacijom "Oluja", no još se ne zna kada počinje snimanje, kao ni datum izlaska filma.

Holivudski glumac je pri dolasku u Zagreb s našim redateljem obišao središte grada, bili su na Fuliranju, razgledavali su Zagrebačku katedralu, a posebna mu je želja bila vidjeti Hrvatsko narodno kazalište. Zagreb mu se, kaže redatelj Sedlar, jako svidio.

Inače, Kevin je postao omražen u Hollywoodu i diljem svijeta nakon što je izbačen iz Netflixove hit-serije "Kuća od karata" zbog šokantnih optužbi. Naime, osam zaposlenika te serije tvrdilo je da se nedolično ponašao prema njima, a šutjeli su sve dok ih nije ohrabrila izjava Anthonyja Rappa. On je rekao da ga je glumac pokušao "obljubiti" i nakon toga je Kevin dobio otkaz.

Dvostruki oskarovac izbačen je i iz filma "Sav novac svijeta", a zamijenio ga je Christopher Plummer. Spaceyja je 13 muškaraca i žena optužilo za seksualno zlostavljanje, a morao je platiti gotovo 31 milijun dolara odštete produkcijskoj kući koja stoji iza Kuće od karata.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Celebrity S 50 godina isklesanim tijelom posramljuje i upola mlađe frajere, a ne može mu odoljeti ni njegova zanosna supruga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene