Slavlje je održano u Los Angelesu u elitnom noćnom klubu "TAO", iz kojeg je Kevin izišao jako pijan.

Galerija


Prošla subota bila je izrazito vesela za glumca i komičara Kevina Harta.

Vezani članci Dopisivanje, ilustracija Upoznala ga preko interneta i uplatila mu pola milijuna kuna. Posumnjala tek kad se prestao javljati Klaićeva bolnica, ilustracija U Klaićevu sinoć primljeno šestero pijane djece, najmlađi pacijent je tek završio osnovnu školu: "Jedan je bio agresivan, ali..."

Naime, glumac je tada slavio 40. rođendan, a s obzirom na to da se radilo o onom okruglom, odlučio ga je proslaviti u velikom stilu okružen brojnim jednako poznatim facama.

Slavlje je održano u Los Angelesu u elitnom noćnom klubu "TAO", a da je bilo itekako veselo, posvjedočile su fotografije nakon slavlja na kojima Kevin izgleda poprilično "izbijeno iz cipela".

Dok se njegova 6 godina mlađa i prekrasna supruga Eniko držala na nogama i smijala, Kevin se pridržavao za nju, glavnom naslonjen na njezina leđa, a kada je napokon došao do automobila, samo je zalegnuo na stražnje sjedilo te počeo drijemati. Eniko je u nošenju komičara do prijevoza pomagao prijatelj.

Podsjetimo, Kevinu je ovo drugi brak. Prvi s glumicom Torrei Hart raspao se 2010. godine zbog njegovog laganja i prevara, a par ima dvoje djece. U kolovozu 2014. godine glumac je kleknuo pred sadašnju suprugu, a vjenčanje je održano 2016. godine u Santa Barbari. Sinčić je stigao 2017. godine.

Ipak, glumac je iskreno priznao kako je prevario suprugu dok je bila trudna, a snimio je i video s javnom isprikom obitelji.

"Nadam se da mi supruga može ovo oprostiti i da će shvatiti kako se to više neće ponoviti. Nisam savršen i napravio sam veliku pogrešku. Znam da sam pogriješio i da sam povrijedio one najbliže, a za pogrešno ponašanje nema opravdanja", izjavio je tada. 

Slavni nogometaš u tajnosti se oženio skromnom djevojkom, njezinoj obitelji zabranili dolazak na svadbu