Bio je to veseo vikend

Slavni komičar uništio se na proslavi rođendana: Iz kluba ga vukla supruga, u autu je odmah zaspao

Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Getty Images) Kevin Hart (Foto: Instagram) Torrei Hart (Foto: Getty) +0 Torrei, Kevin i Eniko Hart (Foto: Getty) Galerija

Slavlje je održano u Los Angelesu u elitnom noćnom klubu "TAO", iz kojeg je Kevin izišao jako pijan.

Prošla subota bila je izrazito vesela za glumca i komičara Kevina Harta.

Pogledaj i ovo Neda Parmać - 2 ''Nikad nisi star za novu lekciju'' Dvostruko slavlje u domu naše pjevačice: ''Znam da izgledam bolje nego ikad, i još nešto sam htjela...''

Naime, glumac je tada slavio 40. rođendan, a s obzirom na to da se radilo o onom okruglom, odlučio ga je proslaviti u velikom stilu okružen brojnim jednako poznatim facama.

Slavlje je održano u Los Angelesu u elitnom noćnom klubu "TAO", a da je bilo itekako veselo, posvjedočile su fotografije nakon slavlja na kojima Kevin izgleda poprilično "izbijeno iz cipela".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Dok se njegova 6 godina mlađa i prekrasna supruga Eniko držala na nogama i smijala, Kevin se pridržavao za nju, glavnom naslonjen na njezina leđa, a kada je napokon došao do automobila, samo je zalegnuo na stražnje sjedilo te počeo drijemati. Eniko je u nošenju komičara do prijevoza pomagao prijatelj.

Podsjetimo, Kevinu je ovo drugi brak. Prvi s glumicom Torrei Hart raspao se 2010. godine zbog njegovog laganja i prevara, a par ima dvoje djece. U kolovozu 2014. godine glumac je kleknuo pred sadašnju suprugu, a vjenčanje je održano 2016. godine u Santa Barbari. Sinčić je stigao 2017. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Ipak, glumac je iskreno priznao kako je prevario suprugu dok je bila trudna, a snimio je i video s javnom isprikom obitelji.

"Nadam se da mi supruga može ovo oprostiti i da će shvatiti kako se to više neće ponoviti. Nisam savršen i napravio sam veliku pogrešku. Znam da sam pogriješio i da sam povrijedio one najbliže, a za pogrešno ponašanje nema opravdanja", izjavio je tada. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) +2 Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Celebrity Slavni nogometaš u tajnosti se oženio skromnom djevojkom, njezinoj obitelji zabranili dolazak na svadbu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene