Ispričao se, ali prekasno

Slavni komičar odustao od vođenja Oscara zbog homofobnih ispada od prije nekoliko godina

Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Getty Images) +0 Kevin Hart (Foto: Getty Images) Galerija

Kevin Hart ipak neće biti voditelj najprestižnije dodjele filmskih nagrada Oscar.

Holivudski glumac i komičar Kevin Hart objavio je kako ipak neće voditi nadolazeću dodjelu filmskih nagrada Oscar i to usred skandala u kojem se našao zbog homofobnih izjava od prije nekoliko godina, koje su tek sad izašle na površinu.

Pogledaj i ovo Dodjela Oscara 2014. godine - 4 Svi su željeli taj selfie Možete li vjerovati da je prošlo 10 godina od ove fotografije? Srušila je internet u par minuta i ispisala modernu povijest!

Naime, u javnost su procurile njegove objave s društvenih mreža u kojima se kriju homofobna stajališta prema LGBT zajednici, iz 2009. i 2011. godine.

"Ako mi sin dođe kući i počne se igrati s kćerinom kućom za lutke, slomit ću mu je na glavi i reći zaustavi tog homoseksualca", napisao je Kevin u Twittu 2011. godine kojeg je kasnije obrisao.

No danas kako kaže, žali zbog učinjenog.

"Odlučio sam odstupiti od uloge voditelja Oscara. Ne želim omesti noć koja će slaviti toliko talentiranih umjetnika. Iskreno se ispričavam LGBT zajednici za moje nepromišljene izjave iz prošlosti", napisao je Kevin na svom Twitter profilu.

Ipak, njegova isprika je stigla malo prekasno i to tek nakon što je na Instagramu objavio video u kojem govori kako mu je Američka filmska akademija dala ultimatum, ili da se ispriča ili će potražiti novog voditelja.

Njegov odgovor na to je bio kako se neće ispričati zbog nečega što je bilo davno te da ispričao već nekoliko puta. Niti manje od dva sata glumac se predomislio i objavio gore navedenu ispriku i odluku kako ipak neće voditi prestižnu dodjelu nagrada. 

Još nije poznato tko će zamijeniti u toj ulozi.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Jelena Perčin (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) +0 Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Celebrity Jelena Perčin pokazala kako izgleda nakon poroda: Pojavila se u ultrakratkoj haljini

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Maja Šuput si napravila garderobu poput butika i kupila veš-mašinu koju ne želi dotaknuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene