Kevin Hart ipak neće biti voditelj najprestižnije dodjele filmskih nagrada Oscar.

Galerija


Holivudski glumac i komičar Kevin Hart objavio je kako ipak neće voditi nadolazeću dodjelu filmskih nagrada Oscar i to usred skandala u kojem se našao zbog homofobnih izjava od prije nekoliko godina, koje su tek sad izašle na površinu.

Vezani članci Dodjela Oscara, oscar kipić (Foto: Pixsell) Zabilježite u kalendarima: Poznati datumi dodjele Oscara sve do 2022. godine Dodjela Oscara, oscar kipić (Foto: Pixsell) Preimenovana "zastarjela" kategorija Oscara najbolji strani film

Naime, u javnost su procurile njegove objave s društvenih mreža u kojima se kriju homofobna stajališta prema LGBT zajednici, iz 2009. i 2011. godine.

"Ako mi sin dođe kući i počne se igrati s kćerinom kućom za lutke, slomit ću mu je na glavi i reći zaustavi tog homoseksualca", napisao je Kevin u Twittu 2011. godine kojeg je kasnije obrisao.

No danas kako kaže, žali zbog učinjenog.

"Odlučio sam odstupiti od uloge voditelja Oscara. Ne želim omesti noć koja će slaviti toliko talentiranih umjetnika. Iskreno se ispričavam LGBT zajednici za moje nepromišljene izjave iz prošlosti", napisao je Kevin na svom Twitter profilu.

Ipak, njegova isprika je stigla malo prekasno i to tek nakon što je na Instagramu objavio video u kojem govori kako mu je Američka filmska akademija dala ultimatum, ili da se ispriča ili će potražiti novog voditelja.

Njegov odgovor na to je bio kako se neće ispričati zbog nečega što je bilo davno te da ispričao već nekoliko puta. Niti manje od dva sata glumac se predomislio i objavio gore navedenu ispriku i odluku kako ipak neće voditi prestižnu dodjelu nagrada. 

Još nije poznato tko će zamijeniti u toj ulozi.

Jelena Perčin pokazala kako izgleda nakon poroda: Pojavila se u ultrakratkoj haljini

Maja Šuput si napravila garderobu poput butika i kupila veš-mašinu koju ne želi dotaknuti

Oliver bi danas proslavio 71. rođendan: "Kao dijete želio sam svirati i pjevati i taj san se prekinuo"