Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša Playboyeva zečica odlučila je otvoriti dušu i priznati sve o svojim seksualnim iskustvima iz Playboy vile...


Alkohol i droga pomogli su bivšoj Playboyevoj zečici Kendri Wilkinson da 'preživi' seksualne odnose s vlasnikom Playboya Hughom Hefnerom.

Javno progovorila o seksu u Playboy vili: 'Meni je bilo 18, njemu 78!

Vezani članci Crystal Hefner, Nathan Levi Pokojni suprug od nje je bio stariji 60 godina, a sad je uhvaćena kako izmjenjuje strasti s mlađim dečkom Slika nije dostupna Kendra se 'zaigrala' s prijateljicom: Snimljene kako se skidaju GOLE!

29-godišnja reality zvijezda priznala je da nije uživala u odnosima s Hefnerom kad je njoj bilo samo 18, a njemu 78 goidna. 'Najčešće bih bila jako pijana tijekom tih večeri. Tako sam se pobrinula da me jednostavno nije bilo briga sve do sljedećeg jutra. Morala sam biti ili jako pijana ili nadrogirana kako bih preživjela večeri u njegovom krevetu', rekla je Kendra, piše Daily Mail.

'Brzo bi bilo gotovo. Bilo je to poput obavljanja posla. Nisam uživala u seksu s njim', priznala je.

'Zamolio me da postanem jedna od njegovih Playboyjevih zečica. Nisam znala o čemu se točno radi, no pristala sam. Tada sam živjela u najmanjem i najružnijem stanu koji postoji i imala svakakva s*anja pa sam se molila da me netko izvuče odande', rekla je nedavno Kendra.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook