Kendall Jenner snimila je još jednu prestižnu naslovnicu. Dala je i opsežan intervju u kojem se osvrnula na glasine.

Galerija


Kendall Jenner bilježi stalne uspjehe u svojoj manekenskoj karijeri.

Vezani članci Kendall Jenner - 1 Skriva svoju lokaciju, ali tijelo je izložila pogledima i to u tangicama: Usporedili je s legendarnim supermodelom Kendall Jenner Stala da natoči gorivo u metalnog ljubimca iz svoje zavidne kolekcije, pa uhvaćena u zanimljivim pozama

Pripadnica klana Kardashian-Jenner odradila je još jednu naslovnicu za Vogue, ovog puta za travanjsko izdanje. Lijepa manekenka potvrdila je u intervjuu da je u vezi sa sportašem Blakeom Griffinom te dodala da bi se kao majka željela ostvariti za sedam, osam godina. Osvrnula se i na glasine da je zapravo homoseksualka.

"Mislim da ljudi tako zaključuju jer nisam poput svojih sestara, ne objavljujem svoje veze. Bila sam zanimljiva neko kratko vrijeme jer me nitko nikad nije vidio s dečkom. Uvijek pokušavam biti diskretna kad su dečki u pitanju, cijelo se vrijeme skrivam", komentira Kendall.

"Mislim da nijedan dio mene nije gay ili biseksualan, no tko zna? Nitko ne zna. Imam drugačiju energiju, no da vam odgovorim na pitanje: Nisam gay. Nemam doslovno ništa skrivati", nasmijala se Jenner. Dodala je i da takvu informaciju nikad ne bi skrivala.