Kendall Jenner u uskoj, žutoj haljini i zlatnim sandalama plijenila je pažnju pri odlasku u trgovinu iza ugla.

Galerija


Članica jedne od najpopularnijih obitelji na svijetu, ali i najuspješnijih mladih poduzetnica i manekenki, 23-godišnja Kendall Jenner zaista zna kako privući pažnju u jednoj običnoj šetnji Manhattanom, što nam je još jednom pokazala ovih dana.

Vezani članci Jeziva sjenka ''Strava, nešto mi se ušuljalo u kuću!'': Podijelio prizor od kojeg mu se sledila krv u žilama Incident u trgovini Incident u trgovini: Majka s djetetom ukopala se od straha kad je kupac bacio TV na zaposlenika

Za njom su se okretale glave dok je samouvjereno prošetala u žutoj uskoj haljini, kojom je istaknula tanašni struk i besprijekornu liniju. Paparazzi su je snimili kako napušta luksuzni SoHo hotel u kojem je odsjela, a nedaleko su primijećeni i njezini vjerni obožavatelji koji je prate u stopu.

Čini se kako se ovako dotjerana slavna ljepotica nije daleko zaputila, tek do trgovine iza ugla u kojoj je kupila grickalice i piće u limenci. U trgovini su je snimile nadzorne kamere, a naravno, nije trebalo proći puno vremena da one postanu viralne. Jednu je čak i sama Kendall objavila na vlastitom profilu na Instagramu, na kojoj je možemo vidjeti kako čeka naslonjena na pult blagajne da plati stvari koje je odabrala.

Uz tu je fotografiju objavila i onu na kojoj sjedi zavaljena u žutoj fotelji, gotovo identične boje kao i haljina koju je bila odjenula, te proliveni sadržaj bijele šalice na njoj. Nije poznato je li snimala kampanju za neki brend ili su fotografije nastale spotano, no kako god bilo, Kendall se pobrinula da njezino ime ponovno spominje brojka od više milijuna obožavatelja. 

Nisu dočekali 10. godišnjicu: Ivana Paris prvi put progovorila o rastavi od Dine Bubičića