Kendall Jenner obratit će se svojim obožavateljima kako bi im pomogla u životu.

Galerija


Kris Jenner otkrila je kako će njena kći Kendall na svom profilu na Twitteru podijeliti svoju najtežu životnu priču kako bi pomogla svojim mladim obožavateljima.

Vezani članci Kim Kardashian Ovu obitelj proslavila je snimka seksa jedne od sestara, a navodno ju je u javnost pustila upravo njezina majka Sestre Kardashian Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

"Jako sam ponosna na moju dragu Kendall što je tako hrabra i ranjiva. Time što dijeliš svoju najsiroviju priču kako bi pozitivno utjecala na toliko ljudi i stvorila pozitivan dijalog je dokaz da si postala nevjerojatna mlada žena. Obavezno pogledajte Kendallin Twitter u nedjelju navečer kako bi saznali o čemu pričam i pripremite se na promjene", napisala je Kris na svom profilu na Instagramu uz video u kojem je Kendall obraća svojim obožavateljima.

"S 14 godina nisam mogla doprijeti do toliko ljudi, koliko mogu danas s 22 godine i kada imam cijelu priču u pozadini, mogu pričati s mnogim ljudima. Mogu vam pomoći i to je u redu. Ja sam normalna djevojka. Razumijem vas i mogu se povezati s vama. Pokušat ću vam pomoći", rekla je Kendall.

Što nam Kendall još želi poručiti i priznati jedva čekamo čuti i vidjeti na njenom profilu na Twitteru. 

Godinama se borio s tugom: Slavni glumac je kao dječak htio donirati bratu blizancu srce kako bi mu spasio život

U elegantnom i seksipilnom izdanju mlada je glumica bila najveća zvijezda gala večere u Los Angelesu

Severina objavila video s plaže na kojoj uživa poput djevojčice: "O lijepa, o draga, o slatka slobodo"