Radi se o Kendall Jenner, polusestri slavnih sestara Kardashian, koje su itekako unovčile svoje sretne i nesretne ljubavne odnose s raznim muškarcima tijekom godina.

Galerija


Za razliku od njezinih sestara, 22-godišnja manekenka ne voli povlačiti privatni život po medijima.

Vezani članci Ivica Zubac i Kristina Prišč (Foto: Facebook) Vjenčanje desetljeća u Mostaru: On je imao 18, ona 23 kad su se zaljubili, a danas žive američki san Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Slavna starleta oprostila je javne prevare dečku košarkašu, a to dokazuju i vrući poljupci u Meksiku

Radi se o Kendall Jenner, polusestri slavnih sestara Kardashian, koje su itekako unovčile svoje sretne i nesretne ljubavne odnose s raznim muškarcima tijekom godina.

Ipak, Kendall je svoj ljubavni život pomno skrivala, sve do NBA košarkaša Bena Simmonsa, s kojim je priznala vezu, iako o njoj nikada nije javno govorila. Mladi sportaš bio je dio mnogobrojne reality obitelji te je često s njima putovao, što je dovoljno govorilo samo za sebe.

Par je prekinuo u svibnju ove godine, no čini se kako je zanosna brineta našla novog košarkaša – igrača Lakersa Kylea Kuzmu.

Kako piše britanski The Daily Mail, navodni par viđen je na romantičnom krstarenju za Dan nezavisnosti, a Kendall je dan kasnije viđena na jednoj zabavi u Malibuu, na kojoj je bio i njezin bivši s kojim nije htjela razgovarati. Nije bilo teško ni primijetiti kako su Ben i Kyle fizički prilično slični.

Godinama su celebrity svijetom kružile i glasine kako Kendall zapravo skriva pravu seksualnu orijentaciju te kako uopće ne voli muškarce, no manekenka se svaki put samo dobro nasmijala na to te nastavila po svome.

Iako su ju povezivali i s nekim glazbenicima te modelima, čini se kako reality zvijezda i anđelica Victoria's Secreta najviše voli košarkaše, baš poput njezinih sestara.

Naime, bivši je suprug Kim Kardashian košarkaš Kris Humphries, no kad je riječ o ljubovanju s NBA zvijezdama, u obitelji svakako prednjači Khloe Kardashian, kojoj su gotovo svi bivši bili s košarkaškog terena.

Prvi je bio njezin bivši suprug Lamar Odom, a posljednji Tristan Thompson, s kojim ima kćerkicu True. Nažalost, svi su ju dosad varali, pa su mnogi obožavatelji komentirali kako se nadaju da će se sljedeći baviti nekom drugom profesijom jer očito u košarkašima nema spasa, barem ne onog ljubavnog.

Slavni nogometaš u tajnosti se oženio skromnom djevojkom, njezinoj obitelji zabranili dolazak na svadbu