Radi se o Kelly Osbourne, kćeri rock-legende Ozzyja Osbournea i njegove supruge Sharon, koja je postala zanimljiva javnosti nakon obiteljskog reality showa "Osbourneovi".

Galerija


34-godišnja pjevačica uvijek je bila poput svojih slavnih roditelja - drugačija od ostalih.

Vezani članci LaToya Jackson (Foto: AFP) LaToya Jackson još 1993. godine je stala na stranu zlostavljane djece, a ne brata Michaela Mark Lester i Michael Jackson (Foto: Profimedia) Slavni britanski glumac je biološki otac djece Michaela Jacksona i to javno priznaje?

Radi se o Kelly Osbourne, kćeri rock-legende Ozzyja Osbournea i njegove supruge Sharon, koja je postala zanimljiva javnosti nakon obiteljskog reality showa "Osbourneovi".

Kelly je 2002. godine objavila debitantski album "Shut Up!" koji nije bio potpuni debakl, no nije imao ni neki preveliki uspjeh. Ipak, popularizirala ga je obrada velikog Madonninog hita "Papa Don't Preach". Kelly je nakon toga izdala još jedan album, kritika je ponovno bila umjerena, a uspjeh osrednji.

Pjevačica je prošlih godina nekoliko puta završavala u rehabilitacijskim klinikama zbog ovisnosti, natukla dodatne kilograme, a priznala je kako se zbog svega morala povući iz javnosti kako bi se "pronašla". "Način na koji sam živjela u jednom mi je trenutku postao previše. Morala sam se povući iz javnosti kako bi sredila svoj um. Morala sam si dati priliku da se izliječim i napokon shvatim tko sam", otvoreno je govorila tada.

Kelly je nedavno viđena na Beverly Hillsu u poprilično raščupanom izdanju, no čini se kako joj se nije dalo previše sređivati nakon noći koju je provela s navodnim novim dečkom, 8 godina mlađim britanskim glumcem Lucienom Laviscountom i Paris Jackson, kćeri pokojnog kralja popa Michaela Jacksona.

Kelly je tom prilikom uskočila u dugu leopard suknju, dok je ostatak kombinacije bio crn. Iako nije htjela potvrditi novog muškarca u životu, par se čitavo vrijeme držao za ruke, čak i kad je uočio paparazze.

Ovo je prvi muškarac s kojim je viđena javno nakon više od godinu dana kada je uhvaćena u Malibuu s nepoznatim muškarcem koji očito više nije dio njezinog života. 

"Skijaška Sharon Stone" pokazala previše u haljini s opakim prorezom

Djevojka nove nogometne zvijezde Brune Petkovića izgleda kao svjetski top-model

Sjećate se Aleksandre Grdić? Bivša misica nekad sklona skandalima čeka treće dijete