nevjerojatna transformacija

Nitko ne vjeruje da je to ona: Izgubila 38 kilograma, a otkrila je kako je to uspjela, bila je i na tajnoj operaciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kelly Osbourne uspješno se izborila s ovisnošću o drogi i alkoholu, a bila je i na operaciji smanjivanja želuca.

Pjevačica Kelly Osbourne (35) u posljednje je vrijeme naporno radila na svom fizičkom izgledu, a svako njezino pojavljivanje iznenađuje javnost jer je izgubila čak 38 kilograma. 

Pogledaj i ovo Kelly Osbourne Jedna od najvećih transformacija Pamtimo je kao punašnu i problematičnu slatkicu, a onda je izgubila 40 kilograma i dobila potpuno novi izgled!

Kći rock-legende Ozzyja Osbournea jedva je prepoznatljiva i mnogi ne vjeruju da je to ona, no odaje ju njezin zaštitni znak, ljubičasta boja kose. Kelly se u petak našla s prijateljicom na ručku u West Hollywoodu i pokazala svoju vitku figuru. 

Pjevačica je obukla crne hlače i sivu majicu šireg kroja, a lice je pokrila crnom zaštitnom maskom za lice. Inače, Kelly se uspješno izborila s ovisnošću o alkoholu i drogi te se tek tada mogla posvetiti vježbanju i pravilnoj prehrani. 

Pjevačica je nedavno otkrila da se prije dvije godine u tajnosti podvrgnula operaciji želučanog rukava. Riječ je o zahvatu kojim se smanjuje veličina želuca.

Osbourne je otkrila koje su još ključne stvari njezina uspješnog gubitka kilograma. Postala je veganka i voli biti na povremenom postu. Naime, osam sati dnevno smije jesti, a onda se 16 sati odriče hrane i štetnih napitaka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everyday I wake up and try to find the positive side to the mess we are all living in. Today I am so grateful to #RONA because with out her I would never have adopted Oat! She is the light in my life!!! What are you grateful for today?

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

Usto, Kelly je istaknula da prvo kada se probudi popije kavu i konzumira zdravi zeleni sok. Prije nego što joj završi razdoblje u kojem smije jesti, pjevačica jede obrok koji se sastoji od zdravih masti, ugljikohidrata i bjenčevina. 

Uz prehranu za Osbourne je bilo važno i vježbanje. S osobnom trenericom Lacey Stone odrađuje treninge najmanje tri puta tjedno. Lacey je dobro poznata u javnosti otkad je pomogla Khloe Kardashian da transformira svoje tijelo i sudjelovala u njezinoj emisiji "Revenge Body with Khloé Kardashian", u kojoj je pomagala običnim ljudima da skinu višak kilograma. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene