Što je ovo?

Slavni supružnici zablistali na crvenom tepihu, no fanove je u čudu ostavio jedan detalj

Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman +0 Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Instagram) Galerija

Nicole Kidman i Keith Urban zajedno su se pojavili na crvenom tepihu dodjele Zlatnih globusa, a svu pažnju ukrala je njegova obuća.

Holivudska glumica Nicole Kidman na dodjelu Zlatnih globusa u Los Angelesu stigla je u pratnji supruga, glazbenika Keitha Urbana, u elegantnoj crvenoj haljini s prorezom na nozi no pažnju je svima ukralo nešto sasvim drugo.

Naime, obzirom da je Nicole visoka 180 centimetara, a Keith 178 centimetara i da je ono nosila potpetice od barem desetak centimetara, Keith je odlučio smanjiti razliku u visini i to neobičnim izborom obuće.

Naime, 52-godišnji glazbenik je obuo crne, teretne cipele s podebljanim potplatom kako bi izgledao barem malo više.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Nicole ovo nije prvi da je u vezi s nižim muškarcem od sebe, jer je njezin bivši suprug Tom Cruise bio visok samo 172 centimetra pa je nakon razvoda komentirala da konačno može nositi visoke potpetice.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Getty) Celebrity Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene