Neke žene u trudnoći žude za krastavcima, a Keira Knightley za alkoholom!


Keira Knightley bila je gošća u showu Ellen DeGeneres te je sa slavnom voditeljicom popričala o tome kako se osjeća u trudnoći.

Vezani članci Ellen DeGeneres Nakon gnjusnih optužbi suradnika vratila se na posao i otkrila svoju stranu priče: "Znam da imam privilegirani položaj i moć" Ellen DeGeneres Nove gnjusne optužbe ne idu joj u prilog: "Uživala je dijeleći otkaze, terorizirala ih je, ponašala se kao da su zatvorenici''

'Ne smijem piti. Bliže nam se Oscari, a ja neću smjeti popiti kap alkohola', rekla je Keira.

'Bila sam kod doktorice koja mi je rekla da slobodno pitam sve što me zanima na što sam je ja upitala kada ću smjeti ponovno početi piti alkohol. Stvarno samo želim margaritu', dodala je slavna glumica.

Prvi puta prošetala trudnički trbuščić na crvenome tepihu!

Također je priznala da je ljubomorna na svog supruga koji smije piti što želi.

'Ja jedem za dvoje, a on pije za dvoje. Moj suprug misli da ako negdje nude besplatan šampanjaca da on mora popiti i za sebe i za mene', objasnila je Keira.

29-godišnjoj glumici ovo će biti prvi dijete, a on i njezin suprug James Righton presretni su zbog te vijesti. Keira i njezin suprug James Righton vjenčali su se prošle godine u svibnju i, kako pišu mediji, nisu još planirali dijete. 'Oboje su presretni iako to nisu planirali. Glumica se veseli što će uzeti pauzu od glume', rekao je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook