Zbog svega što je proživio na ljubavnom planu, Keanu Reeves ne želi ozbiljnu vezu ni djecu.

Galerija


Slavnog glumca život nije mazio.

Vezani članci Udomitelj preminule djevojčice Shrvani udomitelj: "Našeg djeteta nema. Pao sam na koljena, supruga ju je podragala po licu, mislila je - sad će otvoriti okice" Poruka na ogradi Klaićeve bolnice Na ogradi ispred Klaićeve osvanula potresna poruka: "Mi smo svi tvoji roditelji, voli te tvoja majka - cijela Hrvatska"

53-godišnji Keanu Reeves možda ima svjetsku slavu i milijune dolara na bankovnom računu, no kada je u pitanju njegov privatni život, nije imao previše sreće.

Kada je imao samo tri godine, napustio ga je otac, a kasnije je saznao da boluje od disleksije zbog koje je imao puno problema s učenjem. Sa svega 23 godine izgubio je najboljeg prijatelja, glumca Rivera Phoenixa koji se predozirao, a njegova tadašnja djevojka Jennifer Syme godinu dana nakon toga rodila je mrtvu kćer Avu u 8. mjesecu trudnoće. Tuga je bila pregolema, a svega nekoliko tjedana kasnije par je prekinuo.

Da stvar bude gora, godinu i pol nakon prekida Jennifer je poginula u stravičnoj automobilskoj nesreći, kada se i saznalo da je njezina borba s depresijom obilovala raznim lijekovima, kokainom i alkoholom. Poginula je nakon povratka sa zabave kontroverznog glazbenika Marilyna Mansona, koji joj je navodno i nabavljao kokain. Keanu je nakon smrti ljubavi svog života otkazao sve projekte, a bliski prijatelji otkrili su da je bio potpuno shrvan vijestima.

Zbog svega što je proživio na ljubavnom planu, glumac je nekoliko puta istaknuo da je to razlog zbog kojeg ne želi ozbiljnu vezu ni djecu. No ni tu nevoljama nije bilo kraja.

Njegovoj mlađoj sestri Kim 2004. godine dijagnosticirana je leukemija, što je glumca potaknulo da 70 posto zarade od kinohita "Matrix" donira bolnicama koje liječe pacijente s leukemijom – oko 80 milijuna dolara. "Na kraju se svi možemo složiti da jaka osoba može preživjeti i najgore tragedije i nastaviti uživati u malim stvarima. Bez obzira na to što vas trenutačno muči, možete to pobijediti! Život se isplati živjeti", napisao je u jednom statusu na Facebooku 2015. godine glumac za kojeg se šuška da je bio veliki zavodnik i da su se u njegovu krevetu našle brojne slavne ljepotice, no ni s jednom nije ostvario povezanost.

Keanu je spas našao u poslu, a trenutačno se nalazi na setu novog nastavka filma "John Wick". Za 2019. godinu ima već šest najavljenih projekata, no pronašao je i vremena za druženje s misterioznom ženom s kojom su ga paparazzi uhvatili na Beverly Hillsu. Iako se pokušao sakriti ispod šilterice, to mu nije pošlo za rukom, a nije trebalo dugo da počnu komentari kako je glumac napokon pronašao ljubavnu sreću.

Glumac nikada nije bio previše pričljiv vezano za svoj privatni život, pa vjerujemo da ni ovaj put neće priznati da ima novu djevojku, no tko zna, možda mu je upravo ova nepoznata brineta vratila vjeru u ljubav.

Fotografije njihovog druženja pogledajte OVDJE.

Odbija živjeti po kraljevskim pravilima: Ustaje u 5 sati, a palaču "bombardira" novim idejama i zahtjevima

Monika Kravić još je jednom dokazala kako blista nakon razvoda od Mamićeva sina