što sprema?

Holivudski miljenik nije uspio pobjeći paparazzima, zbog onoga što je kupovao odmah su krenule glasine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

''Matrixov'' glumac Keanu Reeves svoj privatni život voli držati u tajnosti, ali ovoga puta nije uspio pobjeći paparazzima te potaknuti glasine o mogućim zarukama!

Keanu Reeves, poznati američki glumac i miljenik publike u vezi je već nekoliko godina s Alexandrom Grant, 45-godišnjom vizualnom likovnom umjetnicom iz SAD-a.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves vratila vjeru u ljubav Tko je žena koja je ukrala srce Keanuu Reevesu? Drugačija je od svih holivudskih žena, a on ne skida osmijeh pored nje

Svoju su vezu skrivali godinu dana, a onda su se skupa pojavili na LACMA Art + Film Gala svečanosti u studenom 2019. godine.

Ovaj par poznaje se puno dulje od četiri godine, a od početka svog poznanstva su i poslovni partneri.

Keanu je s Aleksandrom surađivao na knjigama ''Oda sreći'' i ''Sjene'', a poslovni partneri imaju i izdavačku kuću X Artists' Books s naglaskom na ''neobične suradnje'' i knjige kojima ''upravo i nije mjesto jer su negdje između žanrova''.

Za svoju djevojku umjetnicu, Keanu mora dobro razmisliti o izgledu prstena pa je tako stigavši svojim motociklom, Reeves neko vrijeme razgledavao prstenje i nakit u jednoj od lokalnih draguljarnica u Los Angelesu, a više fotografija objavio je Daily Mail.

Ova prodavaonica nakita poznata je po prodaji dijamantnog prstenja, a u ponudi se može pronaći prstenje ukrašeno dragim kamenjem turmalinom, mjesečevim kamenom, opalom, granatom, smaragdom, krizoprazom, tanzanitom i akvamarinom.

Šuškanja o zarukama mogla bi se pokazati istinitima jer je Alexandri 4. travnja rođendan pa Keanu možda namjerava iskoristiti tajming.

Reeves je jedna od rijetkih zvijezda koja ne mari za svoje bogatstvo te više od svega voli pomoći ljudima. Tako se prije nekoliko mjeseci otkrilo da je Keanu donirao 70 posto zarade od prvog filma iz franšize "Matrix" iz 1999. godine za istraživanje lijeka za leukemiju od koje je bolovala i njegova sestra.

Za ovu se informaciju dugo nije znalo, a otkad je vijest odjeknula medijima, Keanu je svima postao još draži.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene