Eve Jobs je objavila na Instagramu da je u vezi s pjevačem Harryjem Hudsonom, najboljim prijateljem Kylie Jenner

Galerija


Eve Jobs (22), najmlađa kći pokojnog Stevea Jobsa, osnivača kompanije Apple objavila je na Instagramu da je u vezi s pjevačem Harryjem Hudsonom (27). 

Vezani članci Kim Kardashian Najveći fotošop gafovi poznatih sestara: Trenuci kad je bilo i više nego očito koliko su se zaigrale s uređivanjem! Eve Jobs (Foto: Profimedia) Kakva ljepotica! Hoće li ova glamurozna plavuša zasjesti na čelo Applea jednog dana?

"Tim", napisala je manekenka i profesionalna jahačica uz nekoliko romantičnih fotografija s Harryjem. Na njezinu objavu se oglasio i glazbenik. 

"Zauvijek", komentirao je Hudson. On je isto podijelio njihove zajedničke fotografije i našalio se. "Trebalo mi je vremena", istaknuo je uz objavu. Vijest o vezi Eve i Harryja je oduševila njihove pratitelje koji su komentirali da su lijep par. 

Oglasile su se i Khloe i Kourtney Kardashian koje su sve komentirale sa emotikonima srca, no to nije učinila i Kylie Jenner kojoj je Hudson najbolji prijatelj. Naime, pjevač je poznat diljem svijeta po pojavljivanju u showu "Keeping Up with the Kardashians", a 2013. se borio s Hodgkinovim limfomom zbog čega je uzeo pauzu u glazbenoj karijeri. Pobijedio je rak nakon osam mjeseci kemoterapije. 

Inače, njegova djevojka Eve je kći Jobsa i Laurene Powell (57) koja je osnovala  Emerson Collective. Lauren i pokojni Steve su bili u braku od 1991. do njegove smrti 5. listopada 2011., a dobili su i kćer Erin (25) i sina Reeda (29). 

Jobs je svojedobno govorio da vidi kćer Eve na čelu kompanije Apple jednog dana, a bogatstvo obitelji se nakon njegove smrti procjenjuje na 20 milijardi dolara. 

Nives otputovala u malo toplije krajeve i odmah se skinula u badić, fotkom je podigla i temperaturu na Instagramu

U kultnim "Golim vijestima" skidala se pred cijelom Hrvatskom, a danas mami uzdahe atraktivnim fotkama na Instagramu