Kći Mate Bulića, Katja, udala se prošle subote u Splitu.

Galerija


Katja Bulić, kći Mate Bulića, prošlu se subotu udala za svog odabranika Tomu.

Vezani članci Mate Bulić sa suprugom Zdenkom i kćerkom Katjom (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Mate Bulić priprema tri koncertna spektakla, a na jedan mu dolazi najstarija obožavateljica sa zanimljivom pričom Mya Godinama je bila sama, a sad je objavila da se udala za misterioznog muškarca čije ime ne želi otkriti

Raskošno vjenčanje za 300-tinjak uzvanika održano je u Podstrani, a uz mnogobrojne članove obitelji i prijatelje, na slavlju su bila i neka poznata lica iz javnog života.

Tako su s mladencima tu večer feštali i Dražen Zečić, Marko Perković Thompson, Anica Kovač, ali i izbornik Zlatko Dalić čiji je dolazak popraćen velikim pljeskom.

A pjevač Mate Bulić prije nešto više od sat vremena na Instagramu se pohvalio snimkom na kojoj je njegova kćer usred večeri zapjevala zajedno s njim te oduševila sve prisutne.

"Moja kćer. Katja & Toma", napisao je ponosni tata, a radi se o pjesmi "Domu mom".

"Jednom kada život moje oči sklopi, kamenom me pokri, Neretvom poškropi. Uz križ mi napiši bećarina ova voljela je pjesmu i zemlju pradjedova", zapjevali su s Katjom i mnogobrojni uzvanici, dok se mladoženja ipak nije uhvatio mikrofona.