Malena North West ima sve što joj je potrebno u životu, a mama Kim pobrinula se da malenoj nikada nije dosadno.


Kći slavne Kim Kardashian, North West, nema još ni dvije godine, a već je postala miljenica brojnih obožavatelja diljem svijeta. Fanovi željno iščekuju da mama Kim objavi najnovije fotografije svoje princeze, a čini se da je malena mezimica dobila još jednog novog obožavatelja.

Vezani članci Igranje djece Je li ideja o srpskoj i hrvatskoj djeci u istim školskim klupama u Vukovaru ostvariva? "Neka postave ta pitanja pripadnicima mađarske zajednice, Talijanima..." Fail Tate pokušali ispasti face pred djecom, ali plan im se izjalovio

Ciara Princess Harris, poznatija kao Ciara, američka je pjevačica i jako dobra prijateljica Kim Kardashian i upravo ona ima sinčića Futura koji je dobio priliku uživati u društvu North. Budući da se i mame druže, sada su na red došla i njihova djeca.

 Američki mediji pišu da se 8-mjesečni Futur i North West jako dobro slažu i da su već nekoliko puta uživali u zajedničkoj igri. Obje mame sretne su da im se djeca dobro slažu pa dok se maleni igraju one mogu odvojiti vrijeme za razgovore o ozbiljnijim temama.

Reality zvijezda priznala da ne voli svoje fotografije dok je bila trudna s North West.

'Lijepo su se igrali zajedno. Slikali smo ih i preslatki su zajedno. Ja bih samo htjela da nauči biti ljubazan prema djevojčicama', rekla je Ciara, prenosi EOnline.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook