Katy Perry gostovala je u jednoj emisiji koja se emitirala preko livestreama na YouTubeu i za tu priliku ocjenjivala svoje bivše ljubavnike i dodjeljivala im medalje po zasluzi.


Pjevačica Katy Perry iza sebe ima brak s Russellom Brandom, ali svog bivšeg supruga nije spominjala dok je ocjenjivala bivše ljubavnike. O ostalima je progovorila bez srama. Pjevačica je 2014. bila u kratkoj vezi s DJ-em Diplom i njemu je dodijelila treće mjesto dok je rangirala bivše ljubavnike po njihovom umijeću u krevetu.

Vezani članci Katy Perry Drama u popularnom showu: Slavna pjevačica požalila se na vrtoglavicu i onesvijestila usred snimanja Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Slavni glumac negira veličinu svoje muškosti, osvrnuo se na eksplicitne fotografije od prije 3 godine

Drugi najbolji ljubavnik Katy Perry je Orlando Bloom, s kojim je prekinula u ožujku i on joj je bio posljednji dečko za kojeg novinari znaju. A najbolji ljubavnik Katy Perry je glazbenik John Mayer, s kojim je bila u vezi oko tri godine. Ipak, Katy je na kraju naglasila da su svi odlični u krevetu. "Svi su nevjerojatni ljubavnici i sad bih se sa svima njima seksala čim završi ovaj intervju", rekla je na kraju.