Pohvalila se

Linija koja ostavlja bez teksta – ona je majka petero djece!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografija na Instagramu ostavila je fanove bez teksta.

Starleta Katie Price, poznatija kao Jordan, jedna je od sudionica britanskog Celebrity Big Brothera.

Pogledaj i ovo Katie Price preklinju je da prestane Nikome nije jasno zašto su joj bile potrebne sve te plastične operacije, bila je prirodna ljepotica, a danas broj korekcija ni sama ne zna

Početkom kolovoza prošle godine Katie je postala majka svog petog djeteta i dok brojne majke muku muče s viškom kilograma koji su normalni u trudnoći, ova britanska ljepotica nema tih problema. Ubrzo nakon poroda dovela je svoju liniju do željenog izgleda te nastavila raditi na svome tijelu.

 

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on

Njezina najnovija fotografija rezultat je napornog rada, a kako i kaže opis fotografije, ona obožava svoje prirodno tijelo. Nedavno se podvrgnula operaciji te smanjila svoje grudi.

Starleta u posljednje vrijeme privlači pozornost javnosti svojim turbulentnim brakom sa striperom Kieranom Haylerom, koji ju je prevario s njezinom najboljom prijateljicom. O detaljima preljuba Katie je pričala i u britanskom showu.

Ulovila muža da je vara s najboljom prijateljicom: 'Zgrabila sam je za kosu i premlatila'

'Priredila sam zabavu u svome domu. U jednom trenutku sam primijetila da Kierana i moje najbolje prijateljice Jane Pountney nema. Kasnije sam pregledala snimke nadzornih kamera i imala sam što vidjeti. Njih dvoje su se iskrali sa zabave i otišli u štalu u kojoj držim konje i tamo su se seksali', ispričala je Jordan, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene