Malo se opustili

Vrućim poljupcima obasipala 10 godina mlađeg dečka kojemu ne smeta njezino operacijama unakaženo lice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price snimljena je na plaži sa svojim novim dečkom Carlom Woodsom koji je od nje mlađi 11 godina.

Britanska starleta Katie Price nedavno je pokrenula glasine o zarukama sa svojim novim dečkom, a čini se kako joj na ljubavnom planu doista cvjetaju ruže i da je konačno pronašla sreću.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

42-godišnja Katie i njezin 32-godišnji odabranik Carl Woods uživaju na egzotičnom odmoru na Maldivima gdje su ih paparazzi uhvatili u strastvenom trenutku, ali oni se na njih nisu previše obazirali i doživljavali ih. 

Katie je svoju atraktivnu figuru naglasila u bikiniju, a Carl je ponosno pokazao tetovažama ukrašen torzo i mišiće. A svoju snagu i ljubav pokazao je noseći Katie u naručju, jer ona još uvijek ima problema s kretanjem budući da je nedavno slomila oba stopala.

Carl brine o njoj i pomaže joj od prvog dana u oporavku, a Katie je nedavno javno obznanila kako pokušavaju začeti dijete nakon što je na svom Youtube kanalu podijelila negativne rezultate testa na trudnoću.

"Želimo dijete i ne koristimo zaštitu", izjavila je u videu.

Katie je već majka 15-godišnjeg sina Juniora i 13-godišnje kćeri Princess koje je dobila s bivšim suprugom Peterom Andreom, a s Kieranom ima 7-godišnjeg sina Jetta i 6-godišnju kćer Bunny. Njezin najstariji sin Harvey ima 18 godina i ima ozbiljne zdravstvene probleme, a otac mu Dwight York.

Dugi niz godina puni stupce britanskih medija turbulentim životom, a naročito zahvaljujući estetskim operacijama i zahvatima lica koji su uništili njezinu prirodnu ljepotu. 

U svijet šoubiznisa ušla je kao 13-godišnja djevojčica koja se bavila manekenstvom, no zapravo ju je proslavila pobjeda u jednom reality showu 2015. godine.

Već s navršene 24 godine imala je iza sebe niz zahvata kojima se podvrgnula, od povećanja grudi i pomlađivanja lica, do ugradnje implantanata u stražnjicu, liposukcije, s čime sve do danas nije stala zbog čega joj na naposljetku i zdravlje ozbiljno ugroženo. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene