Objavila na Twitteru

Bijesna na bivšeg - Nije čula za vlastitu djecu već 11 dana!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Katie Price pobjesnila je na bivšeg jer ne viđa vlastitu djecu. No to nije sve, jer su je neki dan nepoznati počinitelji opljačkali.

'Odvratno, nisam čula za djecu 11 dana. Nema poruke, propuštenog poziva... Ljudi s pitaju zašto nemam dobru riječ za to, bijesno je u subotu napisala Katie Price na svom Twitter profilu. Bivšeg supruga Petera Andrea drži odgovornim za to.

Pogledaj i ovo Katie Price jesu li joj bile potrebne? Nekad je bila prirodna ljepotica, no danas ni sama ne zna točan broj operacija kojima se podvrgnula

Sve je mršavija – boluje od misteriozne bolesti?

Obožavatelji su je poticali da poduzme nešto. 'Mislite da nisam, moji odvjetnici znaju to, odgovorila je Katie. Starleta i njezin bivši suprug Peter rastali su se 2009. nakon tri i pol godine braka iz kojega imaju dvoje djece.

Prošlo je nekoliko sati pa se Katie primirila i objavila fotografiju najstarijeg sina Harveya kako u kolicima uspavljuje sedmomjesečnog brata Jetta.

Osim problema s djecom, neki dan su je i opljačkali. Skupocjenu torbicu ostavila je u automobilu kojeg je parkirala u Horshamu. Nakon što se vratila, shvatila je kako joj je prozor na automobilu razbijen a torbica nestala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene