Nikad mira

Ponovno na sudu - život na visokoj nozi košta, a to netko mora platiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U papirima o razvodu postoji nekoliko tajnih članaka koje ona sada planira iskoristit.

Katie Holmes i Tom Cruise ponovno će se družiti na sudu. Njihovo vjenčanje kao i razvod bili su pravi cirkus, a sada se čini kako se kraj ipak ne nazire.

Pogledaj i ovo Katie Holmes i Tom Cruise Bili su zlatni par! Fotograf bajkovitog vjenčanja Toma Cruisea i Katie Holmes otkrio dosad nepoznate detalje tog dana i jesu li stvarno bili zaljubljeni!

Nakon što se razvela od Toma, Katie je sa malom Suri živjela dosta povučeno daleko od očiju javnosti, ali kao što svi znamo, novac se vrlo brzo troši i ona je sada prisiljena pristajati na sve uloge koje joj ponude kako bi osigurala pristojan život sebi i kćeri.

Suri je naviknuta na određen stil života koji nije ni malo jeftin, a Katie trenutno nije u mogućnosti sve to financirati pa je odlučila iskoristiti tajni članak iz ugovora o razvodu koji joj dozvoljava da zatraži povećanje alimentacije do 400 tisuća dolara godišnje. Suri ima 9 godina i Katie sve teže podnosi ogromne troškove putovanja, odjeće, slobodnih aktivnosti... na koje je Suri navikla dok su uživale u Tomovom bogatstvu.

Scijentolozi ne odustaju: Cruise vs. Holmes saga se nastavlja

Ako Katie ne odustane od suda, na svijetlo dana izaći će svi detalji o Tomovim financijama, ali i njegov odnos sa Suri. Tom se već našao na udaru kritika kada je u javnost izašla vijest kako ne provodi dovoljno vremena sa Suri i kako ju je zapostavio. Tom je na sve načine pokušao dokazati kako te optužbe nisu istinite.

Još jedan zanimljiv članak u ugovoru je i taj koji Tomu ne dozvoljava da Suri na bilo koji način bude izložena scijentološkoj crkvi. Tom je pak naveo kako je upravo to bio jedan od razloga za razvod braka, Katie je željela zaštiti Suri od vjere, točnije scijentološke crkve.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene