skliska ulica

Poznate dame se spotaknule i pale pred fotografima, no dok je jedna mirno nastavila dalje, druga nije bila te sreće

Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes (Foto: Profimedia) +0 Katie Holmes (Foto: Profimedia) Galerija

Katie Holmes i Tayshia Adams spotaknule su se ispred dvorane u kojoj se ovoga vikenda održala modna revija u New Yorku, a njihove fotke odmah su obišle svijet.

Glumica Katie Holmes proteklog je vikenda bila na jednoj modnoj reviji u New Yorku, a nakon showa je doživjela nezgodicu ispred dvorane. Na neravnoj površini ulice kojom je šetala spotaknula se u cipelama na visoku petu te je pala, no odmah je ustala i nastavila koračati kao da se ništa nije dogodilo.

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

43-godišnja Katie pala je na koljeno, no sudeći po fotkama paparazza koji su se ondje zatekli nije se ozlijedila. U bijeloj kombinaciji zablistala je ranije te večeri pred fotografima te je spremno pozirala, a izgledala je samouvjerenije no ikada.

Na modnoj reviji su bile i brojne poznate dame, a američka TV zvijezda Tayshia Adams imala je jednake probleme kao Katie. Ipak, drugačije je reagirala od nje. U trenutku kada se spotaknula prestrašila se, a njezin izraz lica obišao je sve američke medije.

Nakon što je izašla iz automobila skliznula je na kamen te je umalo pala, ali uspjela je održati ravnotežu. Na sebi je imala pzoricne visoke čizme sa svjetlucavim uzorkom, no nakon nezgode je spremno stala pred fotografe.

Nicky Hilton i Lea Michele samo su neke od ostalih poznatih zvijezda koje su bile na modnoj reviji ovoga vikenda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene