Razlog zašto su godinama skrivali vezu navodno je njezin bivši suprug Tom Cruise.

Galerija


Radi se o glumcima Katie Holmes i Jamieju Foxxu koji su godinama skrivali svoju vezu navodno zbog njezinog bivšeg supruga Toma Cruisea i Scijentološke crkve.

Vezani članci Suri Cruise Odrekao se kontroverzne vjere kako bi napokon vidio kćer? Nakon godina razdvojenosti, poželio je biti u njezinom životu Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Napucao je glumicu, a sad je snimljen kako drugu ljepoticu vodi doma nakon izlaska

Podsjetimo, Tom i Katie vjenčali su se 2006. godine te dobili kćerkicu Suri, no 2012. godine uslijedio je razvod zbog Tomove opsjednutosti kontroverznom Scijentološkom crkvom. Navodno je čitavo vrijeme njihove veze Katie bila pod budnim okom njezinih "zaštitara", kćerkicu Suri morala je roditi u potpunoj tišini, a kap koja je prelila čašu bila je glumčeva želja da Suri krene na krstarenje članova crkve koje zovu Sea Org i gdje se članovi navodno zlostavljaju i maltretiraju što se smatra svojevrsnom inicijacijom.

Glumica je uz pomoć tate odvjetnika i nekolicine prijatelja pobjegla od Toma u stan u New Yorku kako bi zaštitila kćer i sebe, a sam Tom je u jednom kasnijem intervjuu priznao kako je scijentologija bila velika barijera u njihovom braku. Kćer navodno nije vidio već godinama, a u međuvremenu, Katie je pronašla sreću s glumcem i pjevačem Jamiejem Foxxom.

Par je prvi put viđen zajedno 2013. godine, a razlog zašto su godinama skrivali vezu navodno je upravo Tom koji joj je razvodom uvjetovao da pet godina ne smije imati novog partnera ili će ostati bez svega, među ostalim, i bez Suri. No ljubav između 40-godišnje glumice i 11 godina starijeg glumca cvjeta.

Iako se krajem 2018. godine šuškalo o zimskom vjenčanju u romantičnom Parizu u kojem su po prvi put potvrdili vezu, čini se kako su to bile samo glasine. Par je tako novogodišnje praznike proveo na luksuznoj jahti u Miamiju na kojoj su ih paparazzi po prvi put uhvatili u poljupcima nakon toliko godina veze. Ubrzo nakon toga, Katie se vratila kćerkici u New York, dok je glumac nastavio tulumariti na jahti uz nekolicinu poznatih prijatelja.

Par je vrlo samozatajan u vezi svog odnosa od prvog dana, a još se uvijek čeka da netko od njih progovori o svemu. Također, par i dalje na razna holivudska događanja dolazi odvojeno, a to su učinili i na nedavnoj proslavi njezinog 40. rođendana.

No, ipak je najvažnije da se par i dalje poštuje i voli, jer upravo je Jamie vratio vjeru u ljubav ovoj ljepotici nakon teškog razdoblja s Tomom. 

U 2019. godinu ulazi kao majka: Janica Kostelić rodila sinčića Oskara

Seve i Franka na plaži, neke radno: Gdje su i s kim poznate Hrvatice dočekale 2019. godinu?

10 zvjezdanih parova koje nismo mogli zamisliti zajedno, a oni danas ne mogu jedno bez drugog