Sjećate se nje?

Svi su dječaci u nju bili zaljubljeni, a cure su željele biti kao ona! Gdje je danas ''Djevojčica iz budućnosti''?

Djevojčica iz budućnosti (Screenshot: Youtube) Djevojčica iz budućnosti (Screenshot: Youtube) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Djevojčica iz budućnosti (Screenshot: Youtube) Galerija

Sjećate se preslatke "Djevojčice iz budućnosti"? Danas ima 42 godine i bavi se kazalištem.

Sjećate se "Djevojčice iz budućnosti"? Serija je to koja je oduševila svijet, a djevojčica Alana bila je idol curicama diljem svijeta. Genijalna australska znanstveno-fantastična serija dovela je do toga da se u godini prikazivanja serije prodalo najviše rjafova u povijesti. Upravo u moćnom rajfu ležala je Alanina moć.

Djevojčicu koja dolazi iz 3000. godine i doputovala je kroz vrijeme u 1990., utjelovila je Katherine Cullen. Tada tinejdžerica, glumica Katherine Cullen danas ima 42 godine i živi u Sydneyu. Prva uloga nije joj bila "Djevojčica iz budućnosti", već je igrala u hitu "Mad Max Beyonde Thunderdome". Ipak, Alana joj je donijela svjetsku slavu. Potiče iz glumačke obitelji, i mama i tata bavili su se glumom, a Katherine se u tom smjeru i školovala.

U odraslim godinama okrenula se akademskom dramskom obrazovanju i kazalištu te nije imala pretenzije na Hollywood. Kad je u pitanju njezin ljubavni život, nije poznato skoro ništa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene