I dalje je aktualna 'crno-bijela' situacija oko Oscara. Neki su odustali u znak protesta, ali neki imaju svoje razloge za odlazakl.


Talentirana oskarovka Kate Winslet otkrila je kako ona neće bojkotirati ovogodišnju nagradu Oscar za razliku od nekih svojih kolega koji su se pobunili zato što među nominiranima ove godine nema ni jednog Afroamerikanca.

Vezani članci Slika nije dostupna KONAČNO Leonardo DiCaprio osvojio prestižnu nagradu Oscar! Slika nije dostupna DiCaprijevo prokletstvo - zašto ga nakon svega ovoga prati nesreća?

Ne radi se o tome da Kate ne podržava svoje kolege, već o tome da jednog kolegu posebno podržava, a to je, pogađate, Leonardo DiCaprio.

'Da budem potpuno iskrena, ovo je bila fantastična godina za žene, i osjećala bih se kao da sam nekog iznevjerila kada ne bih otišla na Oscare. Osim toga, uvjerena sam kako će ovo biti Leova godina, a on je moj naprisniji prijatelj na svijetu i ne mogu zamisliti ne biti tamo kao njegova podrška. Mislim da su to dovoljno dobri razlozi da se tamo pojavim', rekla je Kate.

Blago Leonardu sa ovakvom prijateljicom.