'I'll never let go' bile su zadnje riječi prije nego ga je pustila da potone.


Mnogo je onih koji joj ni dan danas nisu oprostili što se nije malo pomaknula i napravila mjesta za Jacka (Leonadro DiCaprio) već ga je, sirotog, pustila da potone kako bi spasio nju. Ah ta ljubav, dokaz da srce i pamet uistinu nemaju ama baš nikakve veze.

Vezani članci Billy Zane (Foto: Profimedia) Kako 22 godine kasnije izgleda glumac Billy Zane, omiljeni negativac iz filma ''Titanic''? Slika nije dostupna Otkrila bolnu prošlost koju bi najradije zaboravila

 

Kate Winslet, koju je uloga u epskoj sagi 'Titanic' proslavila, napokon je, nakon silnih godina priznala kako je na vratima na kojima je plutala nakon potonuća broda, bilo mjesta i za jadnog Jacka koji se smrzavao u ledenoj vodi. Da je tome tako dokazali su i brojni fanovi koji su radili razne pokuse s plutajućim vratima.

Brojni fanovi zamjerili su redatelju Jamesu Cameronu što je dozvolio da Jack potone, a na vratima je bilo dovoljno mjesta. Cameron im je objasnio da mjesto na vratima nikada nije bilo problem, ali bi vrata pod njihovom težinom izgubila plovnost i potonula. Jack je to znao, i odlučio je da je upravo Rose ta koja mora preživjeti.

 

Slaba utjeha za fanove. Kate je napokon priznala kako je za Jacka bilo mjesta i kako se mogao spasiti. Dušu je otvorila za vrijeme gostovanja u emisiji Jimmy Kimmel Live. U njezinu obranu, na toj hladnoći jednostavno nije bila sposobna suvislo razmišljati pa je pustila ljubav svog života da potone iako mu je samo trenutak prije toga rekla da ga nikada neće pustiti. Da, da, znamo, preneseno značenje, skrivene poruke... ali, ovako je zabavnije.