Slavna Britanska uvijek je bila ponosna na svoju bujnu figurnu i nikada nije bila hollywoodska mršavica. Nakon trećeg djeteta ima još više samopouzdanja.


Kate Winslet jedna je od glumica koje su uspjele u opakoj hollywoodskoj industriji, a da nisu pokleknule pod trendovima mršavosti i plastičnim operacija.

Kate Winslet: 'Moj me goli portret još uvijek proganja'

Vezani članci Andie MacDowell (Foto: Getty Images) Samo dva dana nakon što je zablistala, 61-godišnja glumica pokazala skroz drugačije lice Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) Zbog talijanskog grofa počela je vjerovati u brak, iako se prije njega nikad nije poželjela udati?

'I dan danas mi, kao i svakoj osobi, uzmanjka samopouzdanja, ali danas uistinu mogu iskreno reći da stvarno volim svoje obline. Imam grudi i stražnjicu i muškarca koji me voli. Kada prolazite kroz takvu torturu kroz koju sam ja prošla jednostavno morate odabrati na koji ćete se način nositi s tim osudama. Moj je način bio taj da dobro pogledam kako se razvija moja karijera. A vidim da me ona uistinu ispunila i nagradila, te da nikada nije imala veze s veličinom moje stražnjice', poručila je uspješna 39-godišnjakinja za In Style.

Ona ponosno nosi svoje bore i odbija pod nož. 'Definitivno ima bora na mojem licu. Tu su, ali tu će i ostati', dodaje Kate kojoj je suprug Ned Rocknroll velika podrška. S njim ima 15-mjesečnog sina Beara, a iz prethodnim brakova ima još 14-godišnju kćer Miju i 11-godišnjeg sina Joea.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook