Poznata glumica i nakon 17 godina ima noćne more od portreta nacrtanog u filmu.


Prije 17 godina prvi je puta prikazan film 'Titanic'. Od tog trenutka osvojio je srca obožavatelja, a ta opsesija kod nekih traje još dan danas.

Nesavršena i ponosna – Nosi višak kilograma kao prava diva!

Vezani članci Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Bezvremenska ljubavna priča: Svojeg je smrznutog ljubavnika prepustila smrti Slika nije dostupna Prijateljstvo koje ne blijedi: Kate i Leonardo otkrili tajnu povezanu sa snimanjem Titanica

No, glumica Kate Winslet priznaje da je portret nacrtan u tom filmu još uvijek proganja.

Na premijeri njenog posljednjeg filma 'Različita', jedan joj je obožavatelj predao goli portret lika Rose, kojeg je Kate utjelovila u Titanicu, da joj ga potpiše.

'Ne potpisujem to', rekla je Kate.Slika njenog golog tijela, koje je u filmu nacrtao 'Jack', lik Leonarda DiCapria, još uvijek je pravi hit među njenim obožavateljima, i često se suočava s fanovima koji žele da im glumica potpiše njihov crtež.

'To je prilično neugodno. Zašto bi to netko napravio? Ljudi me traže da im to potpišem jako često', rekla je glumica te je rekla kako zaista nije očekivala da će se portret iz filma pretvoriti u fotografiju koja 'kruži uokolo'.

'Moj portret me još uvijek proganja', rekla je Kate i dodala da ju to nasmijava u principu.
Iako je u poznatoj sceni portret nacrtao Leonardo DiCaprio (Jack), ruka koja je crtala, u stvarnosti, pripada redatelju Jamesu Cameronu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook