Slavna britanska glumica Kate Winslet dobila je veliko priznanje u Hollywoodu. Napokon ima svoju zvijezdu na šetalištu slavnih!


No nije sve počelo sjajno... Čim je Kate Winslet sletjela, u Los Angelesu je bio mali potres jačine magnitude 4,4 koji ju je isprepadao.

Kate Winslet odbrusila fanovima na pitanje kako će se prezivati njezin sin

Vezani članci Kate Winslet, Saoirse Ronan S 43 godine opet se skinula do kraja: Progovorila o golišavim scenama s kolegicom o kojima baš svi pričaju! Slika nije dostupna Hollywoodski ljepotan, mamac za žene - a sad ima i vlastitu zvijezdu!

'Nisam znala da će ovo biti ovako lijep događaj, posebno nakon potresa koji sam osjetila jutros. Zapravo sam se jako prepala. Odmah sam tražila zaklon, a još sam imala i pumpu za izdajanje u drugoj ruci', ispričala je Kate tokom svojeg govora nakon primanja zvijezde na šetalištu slavnih.

Kate je inače i rodila svoje treće dijete prije malo više od tri mjeseca, a svoju utegnutu figuru pokazala je u crnoj haljini koja joj je sjajno pristajala. 'Osjećam se jako počašćeno što stojim ovdje nakon 20 godina karijere', poručila je slavna Britanka koja je nakon priznanja gostovala i u showu Ellen DeGeneres.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook