Neprepoznatljiva

Za njezinim su oblinama uzdisali mnogi, no nove fotke ove nekoć bujne ljepotice sve su iznenadile

Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Getty Images) Kate Upton (Foto: Getty Images) Kate Upton (Foto: Getty Images) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Instagram) +2 Kate Upton (Foto: Instagram) Galerija

Kate Upton poznata je po svojim raskošnim oblinama, no najnovije fotke pokazuju da su se one "istopile".

Američki model i glumica Kate Upton najpoznatija je po svojim nevjerojatnim oblinama. Za raskošnim grudima i bokovima ove mlade plavuše uzdišu i muškarci i žene, no iako je karijeru izgradila upravo skidajući se u oskudne badiće i snimajući kampanje za donje rublje, lijepa Kate doživjela je transformaciju.

Prema fotkama koje je snimila za slavni časopis Vogue, može se vidjeti kako je ljepotica znatno smršavila, a njezine su se prepoznatljive obline - "rastopile". 

U crnom jednodijelnom badiću otvorenih leđa Kate drži loptu u rukama i zaigranim smiješkom poručuje kako se jako dobro zabavlja. Iako su fotke jako lijepe i savršeno prikazuju nestašnu Kateinu prirodu, mnogi su njezini obožavatelji primijetili da je nakon rođenja svoga prvog djeteta dosta smršavjela. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer lovin’ 🌊 #TBT

Objavu dijeli Kate Upton (@kateupton)

Fanovi su joj poručili da je jako lijepa, ali i da su joj fotografije previše fotošopirane. Neki su se pak osvrnuli samo na to da im nedostaje njezina bivša zanosna figura. "Gdje ti je nestala raskoš?" upitao ju je jedan komentator. 

Kate je rodila djevojčicu u studenom 2018. nakon jedne godine braka s profesionalnim igračem bejzbola Justinom Verlanderom. 

  1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) +8 Scarlett Johansson, Colin Jost (Foto: Profimedia) Celebrity Plavokosa ljepotica u neobičnom kombinezonu pokazala gigantske tetovaže na trbuhu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene