Najuspješniji top model Kate Moss bez srama pokazuje svoja košćata koljena.


Jedna od najuspiješnijih manekenki današnjice, Kate Moss, koja je nedavno proslavila 44 godina, javno odaje svoj najveći kompleks. Fotografije ovog supermodela dokaz su da i najljepši pate od fizičkih nepravilnosti, no oko toga ne razbija glavu.

Stavila rep i uši - Golica maštu za 40. rođendan!

Vezani članci Lottie Moss Nikome nije jasno kako je pojela ručak u ovome što ima na sebi, a usput je pokazala i detalj na inače skrovitom mjestu Kate Moss (Foto: Profimedia) Moć Photoshopa: Zločestoj curi modnog svijeta izbrisali su bore i ostale podsjetnike na buran privatni život

Žene diljem svijeta joj zavide smatrajući je biserom manekenske scene, no sama zvijezda muku muči s naboranim i košćatim koljenima koja su se posebno isticala kada bi nosila kratke haljine iznad koljena.

No Kate je svoju manu pretvorila u prednost. Ne pokušava odjećom skrivati svoje 'mane', već suprotno - nosi što kraće komade te je i dalje među najtraženijim svjetskim top modelima.

Traže je najpoznatiji bredovi, a zbog svojeg prirodnog izgleda vječno zanimljiva Kate još je atraktivnija, piše Daily Mail.

Kada je u pitanju Kate Moss sve prolazi, a savršenstvo je u njezinom slučaju dosadno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook