Kate Moss doslovno zarađuje milijune i milijune zahvaljući dugogodišnjoj uspješnoj karijeri i smislu za poduzetništvo.

Galerija


 Jedna od najpopularnijih i najuspješnijih manekenki svih vremena Kate Moss povratila je titulu najplaćenije britanske manekenke, sudeći prema izvještaju koji je objavila njena kompanija.

Vezani članci Kate Moss i Lila Grace Moss Hack Zar opet? 17-godišnja kći morala ju je pridržavati pri odlasku s rođendana, ona pak pažnju plijenila u skroz prozirnoj haljini Kate Moss Kraljica modnih pista i danas oduševljava, pokazala besprijekornu figuru dok uživa s 13 godina mlađim dečkom

Ikona modnih pista dosad je u 2018. godini zaradila 9 milijuna britanskih funti, zahvaljujući raznolikim poslovima kojima se bavi i time s trona najplaćenije manekenke skinula Caru Delevigne.

Kate Moss (Foto: Getty Images)
Kate Moss (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Strani mediji kontaktirali su Kate za komentar o njenom bogatstvu ali dosad se nije oglasila o toj temi.

26-godišnja Cara titulu najplaćenije manekenke u Velikoj Britaniji nosila je od 2017. godine sa zaradom od 8 milijuna funti.

Kate Moss (Foto: Getty Images)
Cara Delevigne (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Stručnjaci navode kako su Carin vrtoglavi uspjeh i zarada rezultat njezine moći koju je stekla zahvaljujući društvenim mrežama i povezanosti s mlađim generacijama.

Kate Moss (Foto: Getty Images)
Kate Moss (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Za razliku od nje Kate nema privatni profil na Instagramu gdje postoji samo službeni profil njene modne agencije. Hoće li se to uskoro promijeniti i hoće li se Kate ugledati na mlađe kolegice, pokazat će vrijeme, no nekako nam ne čini da nema potrebe za time.