Baby boom na dvoru

Kate trudna četvrti put? Zbog ovih nekoliko stvari britanski mediji uvjereni da stiže još jedna kraljevska beba

Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton (Foto: Getty) Galerija

U Velikoj Britaniji sve su glasnija šuškanja o tome da Kate Middleton i princ William očekuju četvrto dijete.

Vojvotkinja Kate Middleton i njezin suprug princ William postali su roditelji princa Louisa prije manje od godinu dana, a ovih su dana počela šuškanja o tome da očekuju i četvrto dijete.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Nagađanja su krenula nakon što je par bio u posjetu Sjevernoj Irskoj, gdje su se susreli s brojnim građanima, među kojima je bio i jedan muškarac sa sinom u naručju koji je privukao Kateinu pažnju.

"Kako sladak dječak. Koliko mu je godina?" upitala je Kate oca sa smiješkom te dodala da su je potaknuli na razmišljanje.

Šuška se da Kate i William osjećaju veliku želju za novim djetetom te da ih vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry koji očekuju svoje prvo dijete potiču na proširenje obitelji. Kate je nedavno izjavila da je jako uzbuđena što će njezina djeca uskoro dobiti sestričnu ili bratića.

"Poseban je osjećaj što ćemo svi imati djecu, a George, Charlotte i Louis bratića ili sestričnu. To će stvarno biti posebno", izjavila je Kate tijekom posjeta Sveučilištu Leicester.

Budući engleski kralj i kraljica mogli bi poželjeti proširiti kraljevsku obitelj i krenuti stopama kraljice Elizabete II., koja je i sama rodila četvero djece.

Naime, Williamova baka majka je princa Charlesa, princeze Anne, princa Andrewa te princa Edwarda.

Uz to i britanske kladionice također već prognoziraju da bi Kate mogla ponovno postati majka ove godine.

"Baby boom mogao bi pogoditi Kraljevsku obitelj ove godine nakon što su počela nagađanja o trudnoći vojvotkinje od Cambridgea", izjavio je Alex Apati iz kompanije Ladbrokes za Express.co.uk.

Izvor blizak kraljevskoj obitelji nedavno je izjavio za Express.co.uk da je Kate oduvijek priželjkivala najmanje troje djece.

"Kako i sama potječe iz obitelji s troje djece, takve su bile i njezine želje. William je malo više oklijevao, ne samo zato što ima jednog brata, već i zbog toga što je George bio poprilično zahtjevno dijete. No tada se rodila Charlotte i s njom je pak bilo lakše. Danas mu se ideja o novom djetetu i ne čini velikim izazovom", izjavio je izvor.

No, unatoč svim nagađanjim i šuškanjima o trudnoći, ne smijemo zaboraviti probleme koje je Kate imala u prijašnjim trudnoćama. Patila je od učestalih mučnina, povraćanja i dehidracije, a sve to moglo bi utjecati na njezinu odluku da ipak više neće rađati.

O svoj radosti i borbama koje majčinstvo donosi progovorila je na jednom humanitarnom događanju u Londonu.

"Ništa te ne može pripremiti za majčinstvo. To je spoj emocija, sreće, iscrpljenosti, ljubavi i brige, svega toga zajedno. Tvoj osnovni identitet ti se mijenja. Više nisi toliko usmjeren samo na sebe kao pojedinca, već ti to što si majka postane najvažnije na svijetu", objasnila je Kate.

Vijest o još jednoj trudnoći Kate Middleton nitko iz kraljevskih krugova još nije komentirao, ali vrijeme će pokazati što je istina, a što nije. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindesy Vonn (Foto: Instagram) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn i P.K. Subban (Foto: AFP) +4 Lindesy Vonn (Foto: Instagram) Celebrity Iz skijaškog odijela u kupaći kostim: Jedna od najljepših sportašica svijeta počastila fanove golišavim fotkama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene