ulovili je fotografi

Kate Middleton obukla crninu i vratila se obavezama, a iako je pokrila oči, izraz njezina lica sve govori

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom - 3 Princ William i Kate Middleton s djecom - 2 Princ William i Kate Middleton s djecom - 1 Kate Middleton i princeza Charlotte Kate Middleton +19 Kate Middleton Galerija

Kate Middleton snimljena u automobilu u Berkshireu dok je odlazila po djecu u školu, a zbog smrti kraljice Elizabete II. nosila je crninu.

Vojvotkinja od Cambridgea i, po novome, vojvotkinja od Cornwalla, Kate Middleton, snimljena je dan nakon smrti kraljice Elizabete II. u automobilu u Berkshireu dok je odlazila po djecu u školu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 evo na što se osvrnula! Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

Morala je nastaviti sa svakodnevnim obavezama, no pritom je obukla crninu i tako odala počast kraljici, a iako je oči prekrila velikim tamnim naočalama, na njezinu licu se jasno očitavala tuga.

Kate nakon smrti kraljice nije otišla u dvorac Balmoral sa suprugom princem Williamom te je u to vrijeme također snimljena na putu do škole.

Princ William došao je u Balmoral s princem Andrewom i grofom Edwardom, a flota crnih vozila brzo je dojurila kako bi bili uz kraljicu.

U Balmoralu su ih dočekale tužne vijesti, a Buckinghamska palača potvrdila je kako je kraljica Elizabeta II. preminula u četvrtak poslijepodne.

Na tronu ju je naslijedio njezin sin, novoimenovani kralj Charless III.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 1 +11 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Reakcije na zadnji govor Meghan Markle više su nego oštre: "Ona je najotrovnija žena koja izaziva razdor"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry - 2 +13 Princ Harry - 1 Celebrity Princ Harry prvi je napustio Balmoral, a nježni potez u zračnoj luci od njega nitko nije očekivao!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene