Nestašni vjetar

Jedva izbjegnut trenutak koji bi vjerojatno razbjesnio kraljicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, umalo je doživjela pravu neugodnost nakon što se vjetar poigrao s njezinom kratkom haljinicom.

Kate Middleton, koja još uvijek službeno boravi na porodiljnom dopustu nakon rođenja britanskog prijestolonasljednika, malenog princa Georgea, pojavila se u javnosti u sklopu humanitarne akcije namijenjene borbi protiv nasilja na internetu.

31-godišnja Kate, poznata po svom istančanom modnom ukusu, odlučila je za ovu priliku odjenuti kratku suknjicu no očito nije računala na poteškoće s vjetrom.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

>> Princ William priznao: 'Ovisan sam!'

Tijekom posjeta školi St Edmund's, ova majka 4-mjesečnog dječačića sagnula se kako bi primila buket cvijeća od jedne učenice, a vjetar joj se pritom 'uvukao' ispod suknjice i - podigao je.

Srećom, nije je podignuo toliko da fotografi snime više od dozvoljenog. Tako je lijepa Kate izbjegla situaciju koja vjerojatno ne bi bila draga kraljici Elizabeti, baki njezina supruga princa Williama.

Nakon ceremonije održane ispred škole, vojvotkinja je ubrzo ušla u zgradu tako da joj vjetar više nije predstavljao nikakvu 'modnu' prijetnju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene