Dirnuli se u svetinju

MEDIJSKI RAT Zbog slavne princeze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vojvotkinja je podijelila britanske medije. Ugledni The Guardian stao je u njenu obranu, dok je 'žuti' Daily Mail proziva zbog podočnjaka.

Kate Middleton apsolutna je britanska miljenica. Pa kad se netko dirne u nju, čak i ugledni The Guardian staje u obranu lijepe princeze. Sa pravom, rekli bismo. Naime, britanski Daily Mail objavio je tekst u kojem se detaljno analizira umoran izgled vojvotkinje.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 evo na što se osvrnula! Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

Novinarka joj preporučuje da se naspava, a princu Williamu da preuzme malo brigu oko njihove male djece. 'Dvoje male djece, tri službena pojavljivanja tjedno i božićni shopping .- Nije ni čudo što izgleda shrvano', glasi naslov Daily Maila.

Pogledajte nove fotografije male princeze - slatkica pozira kao velika

Naslov i analiza odnose se na fotografije nastale tijekom Kateinog shoppinga proteklog petka. Nešto umorniji izraz lica naveo je novinarku da Kate opiše kao shrvanu, slomljenu, razbijenu.

Kolumnist The Guardiana nazvao je članak osobnim, zločestim i nepotrebnim. Ogradio se novinar od kraljevske obitelji, rekavši da nije netko tko im drži leđa, no 'nepravednost zna kad je vidi'. Najgore od svega je, zaključuje, što je Kate Middleton sebi najveći kritičar. 'Ona je žena iznimne energije i odlučnosti', zaključuje kolumnist The Guardiana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene