Kate Middleton na Instagramu Kensington Royal podijelila je niz fotografija sebe i Williama uz osobnu poruku.

Galerija


Vojvotkinja od Cambridgea u nedjelju je prvi put na korisničkom računu na Instagramu, Kensington Royal, objavila osobnu poruku kojom je popratila niz fotografija snimljenih tijekom Williamova i njezina posjeta dječjem sirotištu u Lahoreu za vrijeme njihova petodnevnog boravka u Pakistanu.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Zabrinutost u kraljevskoj obitelji: Razdoru između braće nema kraja, a sve je počelo s Meghan... Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL) Meghan jednim potezom odala da je odlučila slijediti stope Kate Middleton ne bi li se umilila javnosti?

SOS Dječje selo organizacija je koja u Lahoreu pruža dom i potporu za više od 150 mladih.

"Zajednica u SOS selu gradi se poput obitelji, najbolje moguće obitelji koju možete zamisliti... obitelji u kojoj se zajedničkim snagama njeguju, vole i štite djeca o kojoj se ovdje skrbi. Ova ranjiva djeca, a mnoga iza sebe imaju brojne traumatične okolnosti, odrastaju u brižnom okruženju i u stanju su graditi kvalitetne odnose koji su im potrebni za njihov daljnji razvoj", napisala je vojvotkinja, potpisavši se ispod poruke jednostavnim - Catherine.

William i Kate u Pakistanu su boravili od ponedjeljka do petka. Budući da u četvrtak navečer nisu uspjeli napustiti Lahore, kako je planirano, par je odlučio posjetiti SOS selo. Tijekom posjeta sirotištu igrali su kriket s djecom te izrađivali figurice i slikali s njima.

Štićenici sirotišta njihovoj su djeci poslali poklone, među kojima i palice za kriket, koje su, kako su u šali zamijetili - veće od njihova mlađeg sina Louisa.

Kate je navodno svoje asistente u četvrtak pitala mogu li još jednom posjetiti selo jer njihov zrakoplov toga dana zbog snažne oluje nije uspio sletjeti u Islamabad, već se morao vratiti i prisilno sletjeti u Lahore, početnu točku putovanja.

Kratko putovanje koje je trebalo trajati 25 minuta produljilo se na neugodna dva sata u zraku, no Kate i William dan su iskoristili za ponovni posjet SOS Dječjem selu u Lahoreu.

Zavela ga je prije 14 godina, a sada se oženio njome: Pogledajte dosad neviđene fotke sportskog vjenčanja godine