Snaći će se

Princeza Charlotte će imati poseban rođendan ove godine, otkriveno što joj sprema kraljevska obitelj

Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) +0 Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 3 Galerija

Princeza Charlotte za nekoliko će dana proslaviti peti rođendan, a izvor blizak kraljevskoj obitelji otkrio je što joj sprema obitelj.

Princeza Charlotte proslavit će svoj peti rođendan za nekoliko dana u samoizolaciji s najužom obitelji, no video-pozivom će joj se javiti ostatak kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Sve je iznenadio Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

Kći vojvode i vojvotkinje od Cambridgea trenutačno je u Norfolku u izolaciji, no prabaka, kraljica Elizabeta, javit će joj se putem telefona, javlja The Sun.

Unatoč trenutačnoj situaciji zbog pandemije koronavirusa, Kate Middleton i princ William svojoj su kćeri isplanirali pravo slavlje.

"Obitelj je isplanirala tulum putem Zooma za mladu kraljevnu. Dobit će tortu, a s ostatkom obitelji će igrati igre cijeli dan", kaže izvor blizak britanskoj kraljevskoj obitelji. Dodaju kako je princezi najvažnije da je cijela obitelj uz nju i da joj čestitaju rođendan.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Chung (Foto: Profimedia) Tim Chung (Foto: Profimedia) +0 Tim Chung (Foto: Instagram) Celebrity Oni su tjelohranitelji slavnih: Neki su s klijentima bili u vezi, a neki bi i sami mogli biti zvijezde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene