Princeza Charlotte za nekoliko će dana proslaviti peti rođendan, a izvor blizak kraljevskoj obitelji otkrio je što joj sprema obitelj.

Galerija


Princeza Charlotte proslavit će svoj peti rođendan za nekoliko dana u samoizolaciji s najužom obitelji, no video-pozivom će joj se javiti ostatak kraljevske obitelji.

Vezani članci Kate Middleton - 2 Kate Middleton puca po šavovima zbog sebičnog poteza njene obitelji, no mora glumiti sreću Princeza Diana Pikanterije koje će uzdrmati kraljevsku obitelj: Goli gosti na hodnicima palače, ljubavne afere i najžešće svađe

Kći vojvode i vojvotkinje od Cambridgea trenutačno je u Norfolku u izolaciji, no prabaka, kraljica Elizabeta, javit će joj se putem telefona, javlja The Sun.

Unatoč trenutačnoj situaciji zbog pandemije koronavirusa, Kate Middleton i princ William svojoj su kćeri isplanirali pravo slavlje.

"Obitelj je isplanirala tulum putem Zooma za mladu kraljevnu. Dobit će tortu, a s ostatkom obitelji će igrati igre cijeli dan", kaže izvor blizak britanskoj kraljevskoj obitelji. Dodaju kako je princezi najvažnije da je cijela obitelj uz nju i da joj čestitaju rođendan.

Oni su tjelohranitelji slavnih: Neki su s klijentima bili u vezi, a neki bi i sami mogli biti zvijezde