Iako možda široj publici izvan granica SAD-a reality zvijezda nije poznata - zbog fotke na Twitteru svi bruje o 38-godišnjakinji.


Naime, Kate Gosselin je na svom Twitteru profilu objavila fotografiju koja je podigla dosta prašine.

Vezani članci Phillip Schofield Emotivna ispovijest: Poznati voditelj priznao da je gej nakon 27 godina braka i dvije kćeri Noah Shannon Green Obitelj potpuno drugačija od drugih: Imaju tri sina, a prvi obožava nositi haljine i oni to otvoreno podržavaju

Zašto? Kate su mnogi optužili kako je na fotki ismijavala Azijate - zvjiezda je pokušala zategnuti oči kako bi što više sličila na njih.

>> Tko bi rekao da je rodila osmero djece?

Ne bi tu ništa bilo čudno da Gosselin nije majka osmero djece, koje ima sa bivšim suprugom Jonom, koji je korejskog porijekla. Pošto su je brojni amrički mediji prozivali kako je fotografija 'prerasistička', Kate je poručila kako nije mislila ništa loše.

'To je bila šala. Igrali smo se, i ja sam iz čiste šale pozirala i pokušala što više nakostiti oči. Ne vidim čemu kontroverza; udala sam se za Azijata, imam osmero djece s čovjekom druge rase - stoga sam poprilično sigurna kako sam posljednja osoba na svijetu za koju bi netko mogao reći da je rasist!', poručila je Kate.

Inače, Kate Gosselin se proslavila realityjem u kojoj je sudjelovao njezin suprug Jon i njihovo osmero djece.

'Jon & Kate Plus 8' je osvojio SAD,kada su milijuni gledatelja pratili zgode i nezgode Jona, Kate i njihove djece: blizanaca i šestorki. Nakon završetka showa, kada su Jon i Kate objavili kako se razvode, Kate je dobila vlastitu emisiji 'Twist of Kate'.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook