Kate Beckinsale objavila je fotografije koje mame uzdahe njezinih obožavatelja i obožavateljica.

Galerija


Britanska glumica Kate Beckinsale uživa na vrućem meksičkom suncu odmarajući se od poslovnih obveza pred kraj ove godine. 46-godišnja brineta tako uživa u Los Cabosu, a dio odmora podijelila je sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Vezani članci Alessandra Ambrosio Umirovljena brazilska ljepotica plijenila pozornost u bikiniju koji je otkrio sve njezine draži Christie Brinkley (Foto: Instagram) Ima 65 godina, a ovako njezino tijelo izgleda u mini bikiniju: "Jesi li ti uopće ljudsko biće?"

Kate je pokazala besprijekornu liniju na kojoj joj bez pardona mogu pozavidjeti brojne mlađe kolegice, i to bikinijima trendi uzorka i dizajna. Društvo joj pravi televizijski producent Jonathan Voluck, s kojim se dobro zabavlja pozirajući u pijesku i u šetnjama.

Kate trenutačno na Instagramu prati 3,6 milijuna obožavatelja, a vjerujemo kako će ta brojka nakon posljednjih objavljenih fotografija samo porasti.

Kate je početkom godine pažnju javnosti plijenila ljubavnom vezom s 25-godišnjim komičarem Peteom Davidsonom, koji je danas u vezi s mladom manekenkom Kaiom Gerber, kćeri slavne Cindy Crawford.

Pogledajte trenutke o kojima svi pričaju: Kad se ona pojavila, teško je bilo maknuti pogled s nje!