45-godišnja Kate Beckinsale s komičarem Jackom Whitehallom uhvaćena je u strastvenim poljupcima.

Galerija


Kate Beckinsale u posljednje vrijeme novinske stupce puni isključivo privatnim životom.

Vezani članci Michael Sheen i Anna Lundberg (Foto: Instagram) Glumac čeka dijete s 25 godina mlađom, a prvo ima s posrnulom glumicom koja se jako čudno ponaša Slika nije dostupna SEKS BOMBA RASTAVILA SLAVNI PAR? Redatelj ostavio glumicu zbog 18 godina mlađe!

45-godišnja holivudska glumica još nedavno ljubila je 22-godišnjeg glumca i manekena Matta Rifea, s kojim je godinu dana imala vrlo buran odnos pun strasti i prekida.

Unatoč velikoj razlici u godinama, par se mjesecima odlično zabavljao.

Zanimljivo, Matt je samo tri godine stariji od njezine kćer, Lily koju je dobila iz propale veze s glumcem Michaelom Sheenom. S redateljem Lenom Wisemanom bila je u braku od 2004. do 2016. godine.

No čini se da je mlađahnom ljubavniku sada odlučila reći konačno "zbogom" te ga zamijeniti nešto starijim.

Naime, glumica je nedavno uhvaćena u jednom noćnom klubu u Los Angelesu u strastvenim poljupcima s 30-godišnjim komičarem Jackom Whitehallom. Ranije istu večer viđeni su u jednom restoranu, no napustili su ga odvojeno kako ne bi bili snimljeni.

Ipak, kako se večer privodila kraju, par se prepustio strastima ne obazirući se na ljude oko sebe, kao ni na fotoaparate. Noć je završila u luksuznom hotelu u kojem noćenje stoji oko 2000 funti, no glavni akteri nisu željeli komentirati svoj odnos, iako je sve vrlo jasno.