Katarina Rautek pronašla je ljubavnu sreću.


Katarina Rautek našla je ljubavnu sreću! Nakon teškog perioda, tijekom kojeg je bivšeg partnera optužila da ju je fizički zlostavljao, bivša pjevačica ET-ja se zaručila. Njezin novi partner je Zagrepčanin Josip Omazić, inače inženjer prodaje u strojarstvu. Josip se sam pohvalio zarukama na svom Facebook profilu.

Vezani članci Slika nije dostupna PRETUKAO JE BIVŠI PARTNER "Moj nevjenčani suprug me pokušao ubiti" Slika nije dostupna BJEŽE IZ GRUPE? Sve pjevačice grupe ET

Da podsjetimo, sredinom studenog Katarina nam je ispričala kako ju je zlostavljao bivši partner koji se nije uspio pomiriti s njihovim prekidom. "Dogodilo se to da me moj nevjenčani suprug pokušao ubiti. Počinio je nasilje nad obitelji, prijavljivan je dvaput i sada je to napravio s teleskopskom palicom. Pratio me, snimao, maltretirao psihički i fizički na kraju. Očito nitko ne može s jakom ženom'', rekla je tada Katarina.

Kada se kao povod napada spomenula ljubomora na njenog novog partnera, Katarina je negirala da je našla novu ljubav. Ljubav je tada očito skrivala, ili joj se ista dogodila jako brzo.