Katarina Baban objavila je sliku i tekst posvećen Jeleni Rozgi, koju iznimno cijeni.

Galerija


Katarina Baban iduće će nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' utjeloviti splitsku pjevačicu Jelenu Rozgu.

Vezani članci Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maestralna Maja Bajamić opet na pobjedničkom postolju: Izdominirala transformacijom u energičnu Indiru! Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Iznenađenje u predfinalnoj emisiji: Natjecatelje showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' umjesto Nives ocjenjivat će Maja Šuput

Katarina i Jelena očito su dobre prijateljice jer, sudeći po objavi koju je Katarina objavila, ''gljiva'' joj nije mogla zadati bolju transformaciju.

Katarina Baban (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)
Katarina Baban (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

''U nedjelju imam veliku čast postati ovom, meni najdražom plavušom ikad, barem na par minuta! Ta žena koliko je lijepa izvana, iznutra je ljepša još stotinu puta! Otkad znam za sebe, pjevušim njezine pjesme, tj. bolje bi se reklo odvalim od sreće kad ju negdje puste i baš me briga tko će što reći! Ako nešto volim, onda su to ovakve ženstvene, inteligentne, talentirane, sposobne žene koje se ne boje pokazati sebe onakve kakve jesu u punom sjaju! Jele, nadam se da neću razočarat'', napisala je Katarina uz fotografiju na kojoj pozira upravo s Jelenom.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on