Katarina Baban objavila je sliku i tekst posvećen Jeleni Rozgi, koju iznimno cijeni.

Galerija


Katarina Baban iduće će nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' utjeloviti splitsku pjevačicu Jelenu Rozgu.

Vezani članci Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr) Oni su najbolji! Prisjetimo se spetakularnih transformacija fantastične četvorke TLZP-a koja je ušla u finale Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maestralna Maja Bajamić opet na pobjedničkom postolju: Izdominirala transformacijom u energičnu Indiru!

Katarina i Jelena očito su dobre prijateljice jer, sudeći po objavi koju je Katarina objavila, ''gljiva'' joj nije mogla zadati bolju transformaciju.

Katarina Baban (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)
Katarina Baban (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

''U nedjelju imam veliku čast postati ovom, meni najdražom plavušom ikad, barem na par minuta! Ta žena koliko je lijepa izvana, iznutra je ljepša još stotinu puta! Otkad znam za sebe, pjevušim njezine pjesme, tj. bolje bi se reklo odvalim od sreće kad ju negdje puste i baš me briga tko će što reći! Ako nešto volim, onda su to ovakve ženstvene, inteligentne, talentirane, sposobne žene koje se ne boje pokazati sebe onakve kakve jesu u punom sjaju! Jele, nadam se da neću razočarat'', napisala je Katarina uz fotografiju na kojoj pozira upravo s Jelenom.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on