udala se s 22 godine

Odglumila porod na setu pa zaista rodila sina nekoliko sati kasnije, otvoreno priznala da je čuvala nevinost za brak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sarah Drew zaljubila se na prvi pogled u svog muža Petera Lanfera u dječjem kampu u kojem su oboje radili.

Sarah Drew (39) diljem svijeta je poznata po ulozi doktorice April Kepner u popularnoj seriji "Uvod u anatomiju". 

Pogledaj i ovo Jason Winston George (Foto: Dnevnik.hr) Ekskluzivni intervju Razgovarali smo s holivudskim zvijezdama nove popularne serije koja je spin-off ''Uvoda u anatomiju''!

Američka glumica se rodila i odrasla u New Yorku kao dijete profesorice biologije i pastora u prezbiterijanskoj crkvi. Ima i brata Allena, koji je također pastor.

Sarah je stekla status prvostupnika drame na sveučilištu u Virginiji, a glumom se počela baviti u srednjoj školi. Posudila je glas liku Stacy Rowe u animiranoj seriji "Daria". Debitirala je u kazalištu Brodway 2003. u predstavi "Vincent in Brinxton". 

Godinu dana kasnije dobila je ulogu u televizijskoj drami "Everwood", a gostovala je u serijama "Zaboravljeni slučaj", "Zakon i red: Odjel za žrtve", "Medij", "Glee" i "Castle". No angžaman koji joj je donio slavu diljem svijeta dobila je 2009. Riječ je o seriji "Uvod u anatomiju" u kojem je utjelovila April. Trebala se pojaviti u tek dvije epizode, no scenaristi su odlučili da njezin lik zaslužuje više pozornosti. 

Drew je religiozna baš kao i uloga koju je odigrala u seriji, a to nije ništa čudno s obzirom da su joj i otac i brat pastori. Svojedobno je objasnila da je zbog takvog karaktera toplo dočekana i da je na snimanjima susrela mnogo ljudi koji dijele njezina uvjerenja. 

Glumičin tata je pomogao pisati scenarij za "Uvod u anatomiju". Riječ je o epizodi u kojoj lik April ide na predbračno savjetovanje sa svojim budućim mužem Matthewom. Scenaristi su Sarah tražili savjet i ona ih je uputila na svog oca Charlesa. 

Drew je u braku s Peterom Lanferom, profesorom na fakultetu UCLA-u od lipnja 2002. te imaju sina Micaha (8) i kćer Hannah (5). Udala se za njega kada je imala 22 godine, a glumica je ispričala da su se upoznali u dječjem kampu i kako je to bila ljubav na prvi pogled. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today I celebrate 18 years married to the most amazing human I know. Happy anniversary to my rock, my love, and my partner in all things 😊. I’m grateful for the life we are building together. For the ways we continue to learn and grow and challenge one another. You are a constant source of peace, love, compassion, empathy and patience. There’s no one I’d rather be quarantined with. You are my favorite person, Peter. ❤️❤️❤️ (to explain slide 2 : we started singing again together during the quarantine and it’s been one of the loveliest blessings of this time).

A post shared by Sarah Drew (@thesarahdrew) on

Sarah nije bilo teško glumiti April u seriji i jer baš kao i ona nije imala seksualne odnose prije nego se udala za Petera. To je otvoreno priznala i istaknula kako ne vidi ništa neugodno u tome. 

Zanimljiv je podatak i da je Sarah samo 10 sati nakon scene porođaja u seriji, išla roditi sina Micaha. Naime, trudna glumica je uvjerljivo odglumila porod i smrt na setu te je istog dana imala preuranjene trudove. "Bilo je intenzivno. Mislim da smo odradili odličan posao i da smo ostavili trag na publici", ispričala je kasnije Drew. 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene