Kanye West zaprijetio Kim Kardashian da će otkazati vjenčanje ukoliko onda ona opet progovori s pjevačem Chrisom Brownom.


Nedavno je Kanye imao ljubomorni ispad nakon nedavnog sastanka njegove zaručnice i pjevača Chrisa Browna.

VIDEO Popiškila se po njemu tijekom snimanja!

Vezani članci Irina Shayk - 5 Pred njezinom ljepotom pokleknula su tri poznata frajera, a novog dečka i nju čak su povezivali s istim muškarcem Irina Shayk Ovako se sakrila kad je iz medija shvatila da je otkrivena njezina romansa s poznatim glazbenikom, o čemu se šuškalo već neko vrijeme

Mediji su počeli pisati da se toliko uzrujao da je čak zaprijetio Kim da će otkazati vjenčanje ukoliko ikad progovori s Chrisom Brownom.

'On je vjerojatno ljubomoran jer zna da su se Chris i Kim nekoć nalazili, ali ta se pričac odvijala puno prije veze s Kanyeom.

On je veoma ljubomoran čovjek', rekao je izvor za Radar Online.
West je bio šokiran kada je čuo da su se Kim i Chris nedavno našli da porazgovaraju o promociji i marketingu njegovog novog albuma.

'Iako je nekad definitivno postojala iskra, Kim je rekla da nikad ničega nije bilo među njima. No, to nije spriječilo Kanyea da ima ljubomorne napade', dodao je izvor.

West ne voli Browna zbog njegovog nasilnog ponašanja, pogotovo nakon incidenta s pjevačicom Rihannom 2009. godine.

Chris Brown nedavno je odveden u zatvor nakon što je izbačen iz rehabilitacijskog centra jer je odlazio bez dopuštenja, a nakon povratka se nije htio podvrgnuti testovima na drogu.

Iako se Kanye vjerojatno uzrujao, ne vjerujemo da će otkazati događaj godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook